Számos programmal készül az AXIÁL az AgrárgépShow kiállításra

Számos programmal készül az AXIÁL az AgrárgépShow kiállításra

2024. január 24-27. között Budapesten megrendezésre kerülő AGROmashEXPO, AgrárgépShow kiállításon az AXIÁL Kft. ismét megtölti gépeivel, szolgáltatásaival és programjaival a HUNGEXPO kiállítási központ 5000 négyzetméteres D pavilonját.

A Budapest, Albertirsai út 10. szám alatt található HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ ad otthont a rendezvénynek, mely január 24-25-26. napokon hétköznap 09:00-18:00 között tart nyitva, január 27-én pedig 09:00-től 17:00-ig. Pontos megközelítésről, jegyárakról, parkolásról ITT tud tájékozódni.

Az AXIÁL Kft. a D jelzésűben pavilonban, a legnagyobb kiállítási területtel várja a látogatókat, melynek elhelyezkedését az alábbi képen láthatja.

 

Kép: agromashexpo.hu

 

A vállalat központi installációja a hagyományoknak megfelelő egy színpad lesz, melyen ezúttal négy kiemelt gépet helyeznek el. A színpadon található gépek között szerepel a kiállítás termékversenyén Nagydíjat kapott CLAAS XERION 12.650-es erőgép, a Különdíjat kapott Manitou MLT 850-145 V+, továbbá az 50. évfordulóját ünneplő CLAAS JAGUAR 970-es típusa, valamint az új Landini 8-310 erőgépe. Természetesen ezek mellett több mint 50 év gép lesz a standon, melyek között számos jól bevált modell és innováció is szerepel. Az újdonságok között lesz többek között a Berthoud Spectre önjáró permetező, a Landini Rex 4 speciális traktor, a Framest Condisc lazítós tárcsa, a HORSCH Avatar vetőgép és a RZ-5,5/AC Verso függőleges tengelyű szárzúzó. A gépeket műsor keretében Vályi István (Speedzone) fogja bemutatni, a produkciót pedig a Kinga Fit Dance előadása színesíti majd. Erre minden nap 10:30 és 14:00 órai kezdettel kerül sor, hozzávetőleg 40 perc erejéig.

 

Kép: CLAAS

 

Az eszközkiállítás és a műsor mellett lesz a standon szervizverseny, de a vállalat kiállít egy teljesen felszerelt szervizautót is. A szervizverseny során bárki próbára teheti magát, hogy nyomatékkulcs segítségével milyen pontosan tud meghúzni egy-egy csavart. A kiállítás ideje alatt a célnyomatékot legpontosabban meghúzó 3 diák és 3 felnőtt versenyzőt díjazzák.

A vállalat szakértő kollégái két tematikus térrésszel is készülnek, melyen az AXIÁL teljes kínálatából központi helyre hozzák a tematikához kapcsolódó termékeket, szolgáltatásokat, észrevételeket. Az egyik ilyen tematikus sarok témája az agrárdigitalizáció, a másiké pedig a talajművelési technológiák.

A D pavilon úgynevezett aktivitási pontoknak is otthont ad a kiállítási ideje alatt, melyek kisebb pultok lesznek szétszórva a standon. Ezeken az aktivitási pontokon egyénileg kipróbálható reflexjátékokon lehet részt venni, a látogató a sikeres részvételért cserébe AXIÁL zsetont kap. Egy teljesítésért egy zsetont. Az AXIÁL zsetonokat, ha az információpultban beváltja a látogató, akkor egyedi reklámajándékokat kaphat cserébe. Egy zsetonért nyakpántot, két zsetonért kulcstartót, három zsetonért téli sapkát. Az aktivitások egész nap üzemelnek, kivéve a két 40 perces műsor idejét, amely alatt a szervezők megállítják ezeket.

A kiállítás ideje alatt a D pavilonba lesz pólónyomás és kivonul az AXIÁL Shop is, ahol a látogató beszerezheti az otthonmaradottak számára a vásárfiát.

 

Ne feledje! HUNGEXPO, AgrárgépShow 2024. január 24-27. D pavilon AXIÁL stand. A szervezők szeretettel várják!

Elérhető

Kapcsolódó cikkek