Újabb fejlesztéseket jelentett be a sikeres évet záró AXIÁL Kft. a 11. AgrárgépShow szakkiállításon 2023. január 30. 3 Perc
Infrastruktúra, gépek, munkakörnyezet és utánpótlás a fókuszban
Kihirdették az AgrárgépShow Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj eredményeit 2022. december 16. 3 Perc
Lezárult a Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj pályázatok értékelése, melyre ezúttal is digitalizáció, gépesítés, imput/szolgáltatás kategóriákban lehetett nevezni. Kitüntetést kaptak az AXIÁL Kft. gépei, megoldásai is!
Rangos elismeréssel díjazták a CLAAS hevederes vágóasztalát 2020. március 11.
Az ország legnagyobb, mezőgazdasági gépek gyártásával és fejlesztésével foglalkozó vállalata, a CLAAS Hungária Kft. fejlesztése nyerte el a megtisztelő „Év Magyar Mezőgépe 2019” díjat.
AgrárgépShow díjas központi zsírzórendszer a Walterscheid-től 2020. február 17.
A hajtástechnikában fontos a forgó, teljesítményt közlő kardántengelyek karbantartása. A Walterscheid új, az AgrárgépShow pályázatán PRÉMIUM Elismerő Oklevélben részesített központi zsírzórendszerével egyszerűbb a dolgunk, mint valaha!
Mindent az emberek mozgatnak 2020. január 27.
2020. január 23-án, szerdán tartotta az AXIÁL Kft. a Hungexpon, az AgrárgépShow keretében a hagyományos évértékelő sajtótájékoztatóját.
Kedvezményes belépő az AgrárgépShow 2020 kiállításra 2020. január 17.
Olvasóinkat ezúton szeretnénk meginvitálni a 2020. január 22-25. közötti AGROmashEXPO, AgrárgépShow kiállításra a Hungexpo területére, ahova regisztrációs linkünkre kattintva kedvezményes belépővel juthat be. Szeretettel várjuk a D pavilonban!
Az AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2020 Termékfejlesztési díj pályázat díjazottjai 2019. december 19.
Lezárult a 2020. évi AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2020 Termékfejlesztési díj pályázatainak bírálata. Az idei évben is Hazai és Nemzetközi díjakra lehetett nevezni, gépesítés, input / szolgáltatás és digitalizáció kategóriákban.
Minden egy helyen az AXIÁL-nál 2019. december 12.
Magyarország egyik meghatározó mezőgazdaságigép-forgalmazó vállalkozása, az AXIÁL Kft. ismét ott lesz a 2020. január 22-25. között megrendezésre kerülő AgrárgépShow rendezvényen, melynek a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ ad otthont.
Májusban, Mezőfalván újra NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow 2019. április 05.
A NAK a MEGFOSZ közreműködésével – idén is megrendezi az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását. A III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow–Mezőfalva május 23-24-én várja az agrárszakembereket; az eseményre ingyenes a belépés.
Horsch újdonságok az AgrárgépShown (+videó) 2019. február 18.
Mindig a közelgő tavasz és a gazdálkodókra váró munkák előhírnökéül szolgál az AGROmashEXPO–AgrárgépShow szakkiállítás, amelyet idén január 23–26. között rendeztek meg a budapesti Hungexpo területén.
CLAAS újdonságok az AgrárgépShown (+videó) 2019. február 18.
Az AgrárgépShown, AXIÁL pavilonjában idén is nagyon sokan érdeklődtek a CLAAS újdonságai iránt. A termékpályázaton nagydíjat nyert TUCANO-t, a LEXION kombájnt, valamint a hazánkban készülő új, CONVIO FLEX vágóasztalt is szemügyre vehették a gazdák.
Sikeres volt a kiállítás (+videó) 2019. február 12.
Kertészeti eszközöktől a több száz lóerős gépekig mindent megtalálhattak az AXIÁL kínálatában azok a gazdák, akik kíváncsiak voltak az AgrárgépShow idei újdonságaira. A hagyományokhoz híven ezúttal is egy teljes pavilont megtöltött a cég.