Gépfinanszírozás

Országos hálózatunk révén pénzügyi tanácsadó munkatársaink segítségével Partnereink kényelmesen az AXIÁL Kft. telephelyein vagy akár saját székhelyükön érhetik el a termelőeszköz finanszírozásban aktív pénzügyi szolgáltatók, lízingcégek legversenyképesebb termékeit.

2021 április közepe óta üzemel Ügyfélportálunk, melynek segítségével ügyfeleink finanszírozási kérelmeiket online felületen tudják kitölteni, és eljuttatni a területileg illetékes pénzügyi tanácsadójukhoz. A felülethez ügyfelünknek és ha ezt igényli, könyvelőjének is egyedi felhasználói fiókot hozunk létre, melybe belépve a finanszírozáshoz szükséges adatlap kitölthető, és a csatolandó mellékletek szintén erre a felületre feltölthetők.

A kiegyensúlyozott szolgáltatói háttérnek köszönhetően a pénzügyileg instabil időszakokban is tudtunk és tudunk finanszírozási megoldást kínálni a hozzánk forduló Partnereinknek. Ezt a tényt igazolja az általunk kezelt finanszírozási kérelmek tartósan 3% alatti visszautasítási aránya.

 

forrás: pixabay.com

 

A finanszírozási kérelmek összeállításának segítésén, a megfelelő konstrukció kiválasztásához szükséges tanácsadáson, a finanszírozási szerződések megkötésén, a kapcsolódó dokumentáció könyvelésre kész összeállításán túl kiemelt hangsúlyt fektetünk a szerződések futamideje alatti tanácsadásra, szükség esetén segítségnyújtásra esetleges szerződésmódosítások, átütemezések, konstrukcióváltások alkalmával.

Kínálatunkban megtalálhatóak a különböző típusú lízingek, de szükség esetén (pl. géptámogatás) a hitelek is. Új gépek esetén akár 7 éves futamidő is választható. Forint és euró alapon egyaránt tudunk konstrukciót ajánlani, és a legtöbb partnerünk a futamidő végéig tud fix forrást biztosítani, így jól kiszámíthatóak a törlesztő részletek.

 

Finanszírozásaink eszközalapúak, mely nagyon előnyös, ugyanis nincs szükség plusz fedezetre és nem köt le más forrást. Akár cégként, egyéni vállalkozóként, családi gazdaságként vagy őstermelőként szeretne gépet vásárolni és finanszíroztatni, megtaláljuk a megoldást. Az Ügyfélportálon kitöltött adatlapot minden finanszírozó partnerünk elfogadja, így egy esetleges kedvezőtlen döntés esetén sincs szükség új kérelem kitöltésére.

Több mint 10 éves gépfinanszírozásban szerzett tapasztalattal, személyre szabott megoldásokkal állunk Ügyfeleink rendelkezésére!

Területileg illetékes pénzügyi tanácsadó kollégánk elérhetőségét megtalálja ITT! Forduljon hozzánk bizalommal!

Az Ügyfélportál elérhető: www.gepfinanszirozas.hu 

 

Vissza a főmenübe