Átalánydíj

Cégünk egy állandó szervizelési együttműködési lehetőséget kínál fel ezzel a szerződéssel egy meghatározott időszakra. A csomag lényege, hogy az adott időszakban Önnek nem kell foglalkoznia a javítási munkálatokkal, - mindezek mellett a napi karbantartást természetesen el kell végezni - nyugodtan rábízhatja ezt a feladatot a szakemberekre.

A szerződés általában egy évre köttetik mely magában foglalja a szerviz munkadíjat és a kiszállási költséget. Az alkatrészek költsége ebbe nincs benne. Gépeik igen magas értéket képviselnek, nagy potenciál rejlik bennük. Ezt a magas termelőképességet csak akkor tudják kihasználni, ha a gép megfelelően van beállítva és műszakilag megfelelően van felkészítve, az esetleges műszaki hibák szakszerűen vannak kijavítva.

 

A szerződés felépítése a következő:

Nem az Axiál Kft. által szervizelt gép esetében egy általános átvizsgálás és az azt követő javítás szükségeltetik. Ezután köthető meg a szerződés ami külön speciális díjszabás mellett tartalmazhatja a karbantartást képező kötelező szervizeket is, de nem tartalmazza a napi rendszeres karbantartásokat, gépbeállításokat. A szerződés tartalmazza a meghibásodás elhárításához szükséges munkadíjat és a kiszállási díjat, a szükséges alkatrészeket viszont nem.

 

Amiért érdemes ezt a szolgáltatási formát választani:

  • elsőbbség a hibafeltárás és a javítási munkálatok megkezdésében;
  • az egyetlen szolgáltatásunk, amely lehetőséget ad telefonos segítség nyújtására,ami kisebb hibák esetében nagymértékben lerövidítheti az állásidőt;
  • a szükséges alkatrészt az ország legnagyobb mezőgazdasági alkatrész raktára biztosítja;
  • minden szerelőnk a legmodernebb informatikai eszközökkel rendelkeznek, amelyek segítségével azonnali felvilágosítást tudnak nyújtani az alkatrészes raktárkészletről, illetve a helyszínen meg is tudják rendelni.

További információért keresse ügyfélkapcsolati vezetőinket!