Növényvédő gép (permetezőgép) Felülvizsgálatára irányuló eljárás

 

A megrendelés során felhasználó amennyiben a weboldal megrendelés szolgáltatásait igénybe kívánja venni, úgy köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit.

 

A megrendelés lépései:

  1.  A megrendelőűrlap kitöltése
  2.  A megrendelés elküldése
  3.  A megrendelés visszaigazolása

A megrendelőűrlapot növényvédő-gépenként kell elküldeni, egymás után korlátlan számú vizsgálat rendelhető.

 

A megrendelés menete:

A megrendelő – a jelen ÁSZF elfogadását követően – az „AXIÁL” Javító, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.–vel a megrendelőűrlapon felveszi a kapcsolatot, megadja a vállalkozás és a gép adatait, valamint a kapcsolattartót, és annak elérhetőségét. Az ügyfél által rendelkezésre bocsátott adatok ismeretében és birtokában az „AXIÁL” Kft. az adott gépet regisztrálja a NÉBIH  felületén, amelyhez jogosultsággal rendelkezik.

Az „AXIÁL” Kft. kijelenti, hogy növényvédő gép (permetezőgép) felülvizsgálatára jogosult szervezet.

Az ügyfél – „AXIÁL” Kft. kapcsolat létrejöttére online felület áll rendelkezésre.

A gép regisztrációját követően az „AXIÁL” Kft. 15 napon belül árajánlatot készít az ügyfél által rendelkezésre bocsátott adatok alapján a gépe(i) vizsgáztatására vonatkozóan. Amennyiben az ügyfél az árajánlatot elfogadja, az „AXIÁL” Kft. tájékoztatja az ügyfelet arról, hogy a vizsgáztatásra hol és mikor kerül sor.

Az ügyfél tudomásul veszi, hogy jogosult más vizsgaállomást is felkérni a felülvizsgálatra vonatkozóan – amennyiben onnan kedvezőbb árajánlatot kap – ebben az esetben azonban ügyfél tudomásul veszi, hogy a regisztráltatást a más vizsgaállomás előtt ismételten kezdeményeznie kell.