Díjcsomagok

Kedves Partnerünk!

 

Tájékoztatjuk Önt, hogy 2024. január 1-től szervizszolgáltatási díjaink módosultak.

 

Amit nyújtunk:

  • a múlt mellett a jövőt is ismerő szakképzett szerelők,
  • gépspecifikus szakemberek,
  • speciális diagnosztikai háttér,
  • magas műszaki felszereltségű szervizautók - az állásidő lerövidítésével csökkentheti a költségeket,
  • direkt alkatrészkiszállítás - az ország piacvezető hálózatával, és a mezőgazdasági alkatrészek tekintetében legnagyobb raktárkészlettel rendelkezünk.

Minden gazdálkodót érzékenyen érint az ár és főleg annak emelése, de a költségeknél mint azt Önök is tudják, mindig több tényezőt kell figyelembe venni. Az igazán szakszerű javítás hosszútávon kifizetődő, és ezt csak a legképzettebbel érdemes elvégeztetni. Amit biztosan elmondhatunk, hogy több szempontból komoly összegeket takaríthatnak meg velünk a gépek üzemeltetésénél alkatrészben, állásidőben, de amit bárki könnyedén kiszámolhat az az idő és autóhasználat, amit az AXIÁL Kft. alkatrészkiszállításával, illetve mobil szervizének igénybevételével megtakarít.

Évente több ezer szervizelt gép tapasztalatával olyan kiegészítő akciókat dolgoztunk ki, melyek igénybevétele további jelentős költségmegtakarítást eredményezhet Például a megfelelően ütemezett, előre tervezett szervizelések és átvizsgálások költségeinek további csökkentésében az alkatrész előrendelési akciók igénybevétele is nagy segítséget nyújthat.

További információkért, illetve lehetőségekkel kapcsolatban keresse területileg illetékes ügyfélkapcsolati vezetőnket!

 

Torgyik Attila

szervizüzletág igazgató

vevőszolgálat