Gépkezelői konzultációk


Tisztelt Partnerünk!

 

A COVID-19 járvánnyal kapcsolatos intézkedésekre hivatkozva a meghirdetett kezelői konzultációinkat határozatlan időre felfüggesztettük, de elindítottuk online konzultációinkat melyekről itt tájékozódhat:

https://www.axial.hu/cikkek/hirek/online-kezeloi-konzultaciok

Természetesen amint a járvánnyal kapcsolatos helyzet megengedi, újból tartunk találkozókat a már megszokott három helyszínen, tökéletesen felszerelt termeinkben.

Tájékoztatni fogjuk Ügyfeleinket az új lehetőségekről, időpontokról. Továbbra is postai úton személyre szabott értesítést küldünk Partnereinknek az őket érintő gépkezelői konzultációkkal kapcsolatban.

 

AXIÁL Kft. Szervizüzletág

 

Baja, 2020. június 12.


 

A téli „szünetben” jut idő arra, hogy gépkezelőik bővítsék ismereteiket, ezért ebben az időszakban tartjuk ismeretink átadására szervezett találkozóink nagy részét, azon cégek és magánszemélyek részére, akik tőlünk vásárolnak mezőgazdasági és/vagy építőipari gépeket. A konzultációkat a bajai és a szolnoki telephelyünkön, jól felszerelt oktatótermünkben tartjuk, ahol az elméleti ismeretek mellett a gyakorlatban is bemutatjuk az elhangzottakat, de nagyobb létszámú jelentkező esetén kihelyezett konzultációkat is szervezünk.

Igyekszünk az adott géppel kapcsolatban mindenre kiterjedő ismereteket nyújtani partnereinknek. A napi karbantartási, kezelési útmutatás mellett lehetőségük van a kezelőknek a szezonális felkészítéssel kapcsolatban is kérdezni mérnökeinket. Sokan kihasználják ezt a lehetőséget, de még mindig akad olyan gazda, aki nem ismerte fel az ebben rejlő lehetőségeket, nem élvezheti a gépek jobb kihasználtságából fakadó gazdasági előnyöket.

Mindig elcsodálkozunk amikor valaki, aki a drága személyautójának még a közelébe sem enged senkit, az a több tízmilliós mezőgazdasági, vagy építőipari gépét, amivel dolgozik, pénzt keres, hozzá nem értő emberre bízza. Ezzel általában nem csak a meghibásodásokból fakadó károk miatt veszít pénzt, de azzal is, hogy nem tudja maximálisan kihasználni a gép kapacitását.

 


 

A gépkezelői konzultáció keretében az egyes gépek sajátosságait mutatják be szervizmérnökeink, tapasztalt szerelő kollegáink segítségével. Megismertetik a gépkezelőket a kezelőszervekkel, a vezérlő- és jelző szimbólumokkal, a mindennapi karbantartási és ellenőrzési feladatokkal, hasznos tanácsokat adnak a gépek takarítási módozataival, illetve tárolásával kapcsolatban. Bemutatják az egyes géptípusok felszereltségét, és ezen túl az opcionális tartozékokat, hiszen egy-egy megfelelően megválasztott kiegészítő segítségével a gépek hatékonysága jelentősen növelhető.

Kiemelt szerepet kap a baleset-védelmi előadás, amely az alapvető biztonsági szabályok részletes ismertetésével és gyakorlati bemutatóval párosítva a gépkezelők testi épségének védelmét hivatott biztosítani. Ahhoz, hogy a gép minél kevesebb leállással, minél jobb kihasználtsággal működjön, az oktatók a gép működését nem csak javítási, hanem gépkezelési szinten is alaposan elmagyarázzák. Az ismeretek felméréseként a konzultáció végén tesztlapos vizsgát töltenek ki a résztvevők.

 

Az üzemeltetők oldaláról folyamatosan növekszik az igény az ilyen jellegű gépkezelői konzultációk iránt. Ebből is érezhető, hogy a tulajdonosok tudják, hogy a mai egyre magasabb technikai felszereltségű gépek kezelésére fel kell készülniük, ezért gépkezelőik tudásának fejlesztésére egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek.

 

ÉRDEKLŐDNI:

 

CLAAS:

Schwanné Budai Ildikó

+36-30/696-7765

schwanne@axial.hu

 

Trimble GPS, MAXI-CAM, Manitou és Horsch:

Gyetvai Szandra

+36-30/538-9426

gyetvaisz@axial.hu

 

 

Fendt, Landini, Hyundai, Gehl, Sulky és Monosem:

Illés Kitti

+36-30/348-2636

illesk@axial.hu

 

Telefonos és e-mailes megkeresés esetén kérjük, hogy a gyorsabb ügyintézés és a pontos tájékoztatás érdekében készítse elő, illetve e-mailjében tüntesse fel a következő adatokat:

 

• a gép pontos típusát,

• a gép alvázszámát,

• a gép tulajdonosának nevét és címét.