AXIÁL Karrier Program

AXIÁL Karrier Program

 

Aktuális állásajánlatok

Az AXIÁL Kft.-nek - mint a magyar mezőgazdaság egyik meghatározó piaci szereplőjének – kiemelten fontos, hogy szakmailag felkészült, vállalati értékeihez hű, elkötelezett kollégákat alkalmazzon. Ennek megfelelően, a vállalat aktuális igényeinek figyelembevételével, az országban található 19 telephelyére keres munkavállalókat. A mindenkori nyitott pozíciók listája itt érhető el: https://www.axial.hu/karrier

 

 

A mezőgazdaságot és az agrárgépész szakmát népszerűsítő programok

Küldetésének tekinti, hogy a mezőgazdaságot vonzó életformának, korszerű munkafeltételeket biztosító foglalkozásnak tüntesse fel a fiatalok szemében, legyenek azok bár egészen kis gyermekek vagy pályaválasztás előtt álló diákok, hallgatók. Teszi mindezt egyéni, valamint piaci kezdeményezések (pl. telephelylátogatások, játékok) és a MEGFOSZ (Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége) „Legyél Te is agrárgépész!” programjának támogatása révén.

 

Gyakornoki lehetőségek

Ugyanakkor a cég a 800 főt – leányvállalatai révén az 1000 főt – meghaladó munkaerőállományának biztosításához, illetve fejlesztéséhez folyamatosan keresi az utánpótlást, főként az agrárgépész szakmában, mely tudás a vállalat számos pozíciójánál elengedhetetlen. Mivel napjainkban ez a terület hiányszakmának minősül, a vállalat több közép- és felsőfokú intézménnyel ápol szoros kapcsolatot azért, hogy az e hivatást választó fiatalokat tapasztalatokhoz segítse akár duális képzés, akár kooperatív szakmai gyakorlat keretében. A gyakorlat részleteiről, feltételeiről Büksi János, szervezetfejlesztési igazgató tud tájékoztatást adni a email címen.

 

Várjuk mindazok jelentkezését, akik fogékonyak a mezőgazdaság és az innovatív műszaki megoldások iránt!