Kötelező szerviz

Kötelező szerviz óradíjainkat évek óta kedvezményes áron számítjuk fel.

 

Mi a célunk ezzel? Elsősorban a közvetlen, másodsorban a közvetett költségcsökkentés az Ön gépüzemeltetési kiadásaiban. A közvetlen hatás az ár csökkentésével egyértelmű. A közvetett, másodlagos hatásról szeretnénk inkább bővebben tájékoztatást adni. Egyértelmű szándékunk, hogy az általunk „Kötelező Szerviznek” nevezett állapot fent tartó és a gyártók által ajánlott, üzemóra periódusra alkalmazott szervizeket minél több Partnerünknél a minél hosszabb élettartamig a mi folyamatosan képzett szakembereink végezzék el.

Hogy miért? Mai modern mezőgazdasági és építőipari gépeknél már nem csak olaj- és szűrőcseréből áll egy ilyen szervizperiódus végrehajtása. Ezekhez komoly felkészültség, képzettség és technikai háttér szükségeltetik. Gondoljunk csak arra, hogy többek között egy elektrohidraulikus üzemeltetésnél a részegységeket, illetve a fokozatmentes váltókat kalibrálni kell, a motoroknál bizonyos paramétereket, hibakódokat ellenőrizni, törölni kell, az emelőgépeket a biztonsági előírásoknak megfelelően vizsgálni kell, ismerni kell a felhasznált szervizanyagok minőségét és hatását eszközünkre.

Ezeket természetesen el lehet hagyni, de nem szabad. A hiányuk rövid távon spórolást jelenthet, de hosszú távon biztos gépkiesést a termelésből – és ez az ami egy termelő vállalkozásnak igazából nagy költséget- és plussz szervizköltséget jelent mind alkatrészben, mind szervizóradíjakban.

A folyamatos Kötelező Szerviz jelenlét során szakembereink ezeket a feladatokat elvégzik, valamint szaktanácsaikkal, beavatkozásaikkal megelőzhetőek a mindenki számára kellemetlen eseti meghibásodások. Ilyenkor lehetőségük nyílik a gépek kezelőinek, hogy a működtetéshez és a napi karbantartáshoz gyakorlati útmutatásokat, javaslatokat kérjenek kollégáinktól, amik a munkalapjainkon rögzítésre kerülnek.

Ez a megelőző KÖTELEZŐ SZERVIZ kiterjesztése az igazi célunk, hogy Önökkel együttműködve, vállalkozásában közvetve vagy közvetlenül költséget takarítson meg.

 

További információért keresse ügyfélkapcsolati vezetőinket!