Két évtizede készülnek CLAAS erőgépek Le Mans-ban 2023. március 22. 4 Perc
Fontos évfordulót ünnepelnek a CLAAS hagyományos traktorok
Fendt kistraktort tavaszra! 2023. március 01. 3 Perc
Miközben a hetedik generációs 728 Vario Az Év Traktora és a 2023-as Agrárgépshow termékfejlesztési díjának kitüntetettje, ne feledkezzünk meg a kistestvéréről a negyedik generációs Fendt 300 Varioról sem!
Biztos társ a szőlőbetakarításban 2023. március 01.
Talán még rozsdásodik néhány keletnémet gyártású szőlőkombájn az Alföldön, valami elhagyatott tanyán, a rendszerváltás előtti időkből.
CLAAS traktorok és innovációk, teljes erőbedobással	2023. február 28. 5 Perc
A CLAAS két évtizede folyamatosan fejleszti traktorait. Számos újítás, például a fokozatmentes CMATIC sebességváltó és az alacsony motorfordulatszám megoldás is ismert és jól működik a gépekben.
SULKY vontatott műtrágyaszórók a precíziós gazdálkodás szolgálatában 2023. február 27. 3 Perc
Manapság talán nincs is olyan mezőgazdasági gépgyártó a piacon, aki valamilyen formában ne keresné a válaszokat a precíziós gazdálkodásban felvetődő kérdésekre.
Berthoud Sniper kamerás rendszerek és a fúvókánkénti szakaszolás 2023. február 02.
A permetezésben a jelenlegi rendszerek legnagyobb problémája a korlátozott munkasebesség tartomány a jó permetezési minőségi biztosításához. A permetcseppek vagy túl aprók és elsodródnak, vagy túl nagyok és lefolynak.
GMO-mentes takarmánykiegészítőt fejlesztett a Hód-Mezőgazda Zrt. 2023. január 31. 2 Perc
Több 760 millió forint támogatásból fejlesztett ki hazai alapanyagból is készíthető, GMO-mentes takarmánykiegészítőt a Hód-Mezőgazda Zrt. és a Szegedi Tudományegyetem konzorcium – közölte a társaság az MTI-vel.
Fejlett szemroppantási megoldások a CLAAS kínálatában: A minőségi takarmányozás nélkülözhetetlen eszközei 2023. január 18. 3 Perc
A legendás JAGUAR gépcsalád bemutatása óta a CLAAS gyakorlatilag megkerülhetetlen tényező a takarmányok szecskázása terén.
A CEMIS 1200 terminál új mércét állít a precíziós gazdálkodási műveletek terén a CLAAS kínálatában 2023. január 18. 2 Perc
A TRION kombájnokban 2021-ben bemutatkozó CLAAS CEMIS 1200 terminál mostantól elérhető a LEXION és JAGUAR géptípusokhoz, valamint a CLAAS traktorcsaládokhoz is!
35 évnyi TERRA TRAC tapasztalat a CLAAS-nál 2023. január 18. 3 Perc
1997 nyara nem csak a kombájnok betakarítási technológiájában jelentett mérföldkövet a CLAAS életében, hanem a talajkímélő gumihevederes hajtásrendszereik széleskörű piaci elfogadottsága szempontjából is.
Ismét lesz AgrárgépShow és az AXIÁL sem hiányozhat a rendezvényről! 2023. január 17. 3 Perc
Két év kihagyás után ismét személyesen találkozhat az agrárszakma színe-java a 2023. január 25. és 28. között megrendezésre kerülő AgrárgépShow kiállításon, melynek a budapesti HUNGEXPO ad otthont.
Gazdára talált ekék 2023. január 10. 3 Perc
Általában úgy van, hogy a gazda keres ekét, és alapos piackutatás után rátalál a megfelelőre. Esetünkben fordítva történt: jó minőségű ekék kerestek gazdát, és meg is találták megfelelő helyüket. Elmesélem a történetet.