Rövid- és nehéztárcsák a Grégoire Bessontól 2023. augusztus 01. 3 Perc
Az eke évezredek óta az ember első számú eszköze a földművelésben. A több mint 200 év talajművelésben szerzett tapasztalattal rendelkező Grégoire Besson méltán híres francia gépgyártó, ekéi meghatározó szereplői a nemzetközi váltvaforgató eke kínálatnak.
Grégoire-Besson készletkisöprés 2023. június 30. 3 Perc
Az AXIÁL Kft. készletkisöprést hirdet, függesztett Rover és félig-függesztett Voyager ekékre a Grégoire-Bessontól.
Gazdára talált ekék 2023. január 10. 3 Perc
Általában úgy van, hogy a gazda keres ekét, és alapos piackutatás után rátalál a megfelelőre. Esetünkben fordítva történt: jó minőségű ekék kerestek gazdát, és meg is találták megfelelő helyüket. Elmesélem a történetet.
Talajgyakorlatok Grégoire-Besson könnyű tárcsával 2022. november 03. 3 Perc
Miskolctól alig húsz kilométerre fekszik Léh, a Cserehát délkeleti része, évmilliók óta hullámba merevedett világ.
Grégoire-Besson készletkisöprés 2022. szeptember 26. 2 Perc
A Grégoire-Besson megrendelésekre a Rover és Voyager termékcsaládból 20%-os kedvezményt adunk a listaárból 2023. január 31-ig. A tájékoztatás nem teljes körű, részletekért keresse területi képviselő kollégáinkat!
Rövid és nehéz tárcsák a Grégoire Bessontól 2022. július 29. 3 Perc
A talajművelésben szerzett nagy tapasztalattal rendelkező Grégoire Besson méltán híres francia gépgyártó, ekéi meghatározó piaci szereplői a nemzetközi váltvaforgató eke kínálatnak.
Megújított Grégoire Besson  Rover termékcsalád 2022. május 26. 3 Perc
A Grégoire Besson megújította a már jól ismert és bevált R erősített függesztett ekéit (R6, R8) és bevezetésre került a Rover 40 és Rover 50, a legújabb generációs talajművelő eszközök a Grégoire Bessontól.
A Grégoire-Besson és az AXIÁL Kft. előrendelési akciót hirdet 2022. február 24. 2 Perc
A Grégoire – Besson, a talajmunkagépek speciálistája, az AXIÁL Kft-vel közösen előrendelési akciót hirdet meg. 2022 április 30-ig leadott megrendelésekre a Rover szériák esetén 15% Voyager termékcsaládból 20% os előrendelési kedvezményt adunk a listaárból
Mindig jó egy eke a háznál! 2021. november 12. 3 Perc
Azoknak, akiknek kevés az idejük és az emberük az őszi talajmunkákra, mégis minőségi munkára törekednek, ideális választás a Grégoire Besson SPMLWB9 6 vasú félig függesztett variós eke.
Kövekkel, szikladarabokkal teli földet csak a legerősebb, legmasszívabb ekével lehet felszántani. 2021. szeptember 16. 4 Perc
Szigeti László gazdaságában egyedül a Grégoire Besson Rover vált be.
Grégoire Besson szezonindító akció 2021. szeptember 01. 3 Perc
A Grégoire Besson, mint a talajmunkagépek speciálistája, az AXIÁL Kft-vel közösen szezonindító akciót hirdet.
A kötött talaj királya: Grégoire Besson Occitan rövidtárcsa 2021. június 18. 2 Perc
A Grégoire Besson az elmúlt évben piacra dobta a legújabb generációs rövidtárcsa szériáját, az Occitant. Ez két modellt jelentett, amelyek függesztett kivitelben érkeztek, és 85 LE-től egészen 310 LE tartományt fedtek le.
  • 1
  • 2