CLAAS újdonságok az AXIÁL nyári gépbemutatóin 2023. május 31.
Napjaink online világában szinte minden információ elérhető bárki számára, ehhez mindössze egy okostelefonra van szükség.
Legendás technológiával a sikeres szezonokért 2023. május 02. 2 Perc
A mezőgazdasági szezon csúcspontja kétségtelenül a betakarítás, hiszen ilyenkor a táblán lévő termények és takarmányok formájában egész éves munkánk eredményét kapjuk kézhez.
Változás a CLAAS Csoport vezetésében, Jan-Hendrik Mohr az új vezérigazgató 2023. április 05. 3 Perc
A CLAAS Csoport Részvényesi Bizottsága új vezérigazgatót nevezett ki Jan-Hendrik Mohr személyében, 2023. április 1-i hatállyal.
 Lehengerlő eredményekkel bizonyított a CLAAS traktora 2023. április 03. 4 Perc
Az egyik meghatározó német mezőgazdasági szaklap tesztjében meggyőző teljesítményt nyújtott a CLAAS ARION 470 HEXASHIFT traktortípus, hatékonyság és teljesítmény terén is kiemelkedve a vizsgált mezőnyből.
Két évtizede készülnek CLAAS erőgépek Le Mans-ban 2023. március 22. 4 Perc
Fontos évfordulót ünnepelnek a CLAAS hagyományos traktorok
CLAAS traktorok és innovációk, teljes erőbedobással	2023. február 28. 5 Perc
A CLAAS két évtizede folyamatosan fejleszti traktorait. Számos újítás, például a fokozatmentes CMATIC sebességváltó és az alacsony motorfordulatszám megoldás is ismert és jól működik a gépekben.
Fejlett szemroppantási megoldások a CLAAS kínálatában: A minőségi takarmányozás nélkülözhetetlen eszközei 2023. január 18. 3 Perc
A legendás JAGUAR gépcsalád bemutatása óta a CLAAS gyakorlatilag megkerülhetetlen tényező a takarmányok szecskázása terén.
A CEMIS 1200 terminál új mércét állít a precíziós gazdálkodási műveletek terén a CLAAS kínálatában 2023. január 18. 2 Perc
A TRION kombájnokban 2021-ben bemutatkozó CLAAS CEMIS 1200 terminál mostantól elérhető a LEXION és JAGUAR géptípusokhoz, valamint a CLAAS traktorcsaládokhoz is!
35 évnyi TERRA TRAC tapasztalat a CLAAS-nál 2023. január 18. 3 Perc
1997 nyara nem csak a kombájnok betakarítási technológiájában jelentett mérföldkövet a CLAAS életében, hanem a talajkímélő gumihevederes hajtásrendszereik széleskörű piaci elfogadottsága szempontjából is.
Fokozatmentes jövő 2022. december 20. 3 Perc
Felgyorsult világunkban a felhasználói igények rohamtempóban változnak, például a mezőgazdaságban is. A gépekkel szemben támasztott egyre magasabb követelményeket csak tudatos fejlesztéssel és naprakész innovációkkal lehet kielégíteni.
Csúcsteljesítmény a takarmányozásban 2022. december 01. 3 Perc
A CLAAS zöldsoros gépkínálata komoly népszerűségnek örvend a magyar gazdálkodók körében, ami nem véletlen.
Díjat nyert CLAAS LEXION a SIMA 2022 rendezvényen 2022. november 17. 3 Perc
A FARM MACHINE díjakkal a kiemelkedő agrárgépészeti megoldásokat jutalmazzák évente váltakozva az Agritechnika és SIMA kiállításokon. A napokban megrendezett 2022-es SIMA keretében díjat nyert a CLAAS LEXION kombájncsalád legújabb generációja is!