Hihetetlen, de tud még jobb lenni a Pronto vetőgép! 2023. szeptember 28. 3 Perc
Az elmúlt 20 évben a Pronto vetőgépben többször hajtottak végre kisebb fejlesztéseket. Most megérett egy nagyobb fejlesztésre a széria, és új Pronto DC M21 modell bár sok mindenben változott, azonban a már jól bevált alapok megmaradtak!
HORSCH innovációk és újdonságok Németországból 2023. szeptember 14. 5 Perc
HORSCH fejlesztéseket mutattak be 2023. augusztus 29-én és 30-án Landauban a HORSCH Leeb Németországi gyárában. Vetéstechnológia, növényvédelem, tarlóápolás és talajművelés gépei voltak a középpontban a két eseménydús napon.
Horsch Maestro szemenkénti vetőgépek szinte minden üzemmérethez 2023. augusztus 31. 2 Perc
A Horsch Maestro szemenkénti vetőgépeket tartósságra és stabilitásra tervezték.
Horsch Joker RT 2023. június 27. 3 Perc
A HORSCH-nál a siker egyik garanciája a Joker tárcsacsalád, a világ minden táján rendkívül népszerű. A Joker RT generáció egyik legfőbb újítása a módosított munkaszélesség.
Ahová a Horsch hazajár 2023. január 08. 2 Perc
Egy gépberuházáskor mit kell figyelembe venni, hogy jól lehessen dönteni?
A Biogazdaságok alapgépe és vegyszerezők vetélytársa 2022. augusztus 29. 3 Perc
A vegyi termékek egyes kategóriáinak forgalmazására és felhasználására nézve irányadó szabályoknak köszönhetően, egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a mechanikus gyomírtó eszközök.
Megjelent a legfrissebb terraHORSCH! (+magazin) 2022. július 04. 1 Perc
Megjelent a terraHORSCH magazin legfrissebb magyar nyelvű száma! A kiadványban hazai és külföldi partnerriportokról, eseménybeszámolókról, termékbemutatókról olvashat, de a HORSCH vezetői, fejlesztői is megszólalnak egy-egy témában. Lapozza fel Ön is!
Ideális talajnedvesség megőrzése HORSCH gépekkel 2022. július 01. 3 Perc
Miért végzünk talajművelést? – azért, hogy elfáradjunk, vagy hogy a kopó alkatrészek és az üzemanyag elfogyasztásával a GDP-t növeljük? Gyakran tesszük fel a kérdést, és sokszor nem is tudjuk a választ, vagy azért, mert így szoktuk.
Magas előrendelési akció Horsch Maestro szemenkénti vetőgépekhez 2022. június 27. 3 Perc
Használja ki az eddigi legmagasabb előrendelési kedvezményt, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb típust a Horsch Maestro széles választékából.
Talaj, vetés, Horsch: bolond időkben is nyitott szemmel! 2022. április 29. 6 Perc
Van gáz, nincs gáz? Lesz műtrágya? nem lesz műtrágya? Műtrágya export stop, gabonaexport is stop… Csapadék pedig nincs.
Földönjáró talajművelés 2022. április 21. 3 Perc
Sokféle okra vezethető vissza, miért is választja valaki a forgatás nélküli talajművelést. Lehet ez fenntarthatósági, gazdasági kérdés, vagy éppen alkalmazkodás a környezeti adottságokhoz.
A hibrid mezőgazdaság gépei 2022. március 28. 3 Perc
A vegyi termékek egyes kategóriáinak forgalmazására és felhasználására nézve irányadó szabályoknak köszönhetően, egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a mechanikus gyomírtó eszközök.