2022-es év legjobb Hyundai forgalmazó díjat vehette át az AXIÁL Kft. 2023. május 25. 2 Perc
2023. május 23-án az AXIÁL Kft. kollégái részt vettek a HD Hyundai Construction Equipment Europe forgalmazói találkozóján, mely három év után ismételten megrendezésre kerülhetett.
Rangos elismerésben részesültek a Hód-Mezőgazda Zrt. kollégái 2023. május 09. 3 Perc
A jubileumi, XXX. Alföldi Állattenyésztési Napok Szakkiállítás és Vásár pénteki napján a Magyar Állattenyésztők Szövetsége (MÁSZ) rangos elismerésben részesítette a Hód-Mezőgazda Zrt. kollégáit.
Kihirdették az AgrárgépShow Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj eredményeit 2022. december 16. 3 Perc
Lezárult a Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj pályázatok értékelése, melyre ezúttal is digitalizáció, gépesítés, imput/szolgáltatás kategóriákban lehetett nevezni. Kitüntetést kaptak az AXIÁL Kft. gépei, megoldásai is!
Dupla győzelem az AGRARTECHNIK Service Award versenyen 2022. július 20. 2 Perc
Tegnap Csornán vették át az AXIÁL Kft. képviselői az AGRARTECHNIK német szaklap által megrendezett Service Award verseny díjait. Az idei díjátadón két elismeréssel is gazdagodott a vállalat, melyeket a cég bajai telephelye nyert el.
Baja Város Díszpolgára címet kaptak az AXIÁL Kft. tulajdonosai 2021. december 18. 2 Perc
Ma Baja Város Önkormányzatának képviselő-testülete Ünnepi Testületi Ülésén Harsányiné Dr. Fodor Gyöngyinek és Harsányi Zsoltnak, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetőinek Baja Város Díszpolgára címeket adományozott.
Az AXIÁL Kft. - Pintér Zsolt nyerte Az év agrárberuházása díjat 2021. december 10. 2 Perc
A Portfolio Csoport idén is díjazta a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket, a díjak átadása tegnap történt a siófoki Agrárszektor Konferencián. Az év agrárberuházása díjat az AXIÁL Kft. (Pintér Zsolt) nyerte.
Agráriumért OTP Díj a Hód-Mezőgazda Zrt-nek 2021. szeptember 17. 3 Perc
Az OTP Agrár Derbyn a hitelintézet Agráriumért OTP Díjjal tüntetett ki öt mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozást, kiemelkedő szakmai teljesítményük elismeréseként. A díjazottak között van a Hód-Mezőgazda Zrt. is.
Az AXIÁL ott lesz az állattenyésztési napokon az első díjat kapott FendtONE-nal 2021. szeptember 03. 2 Perc
Kevesebb, mint három hét múlva, 2021. szeptember 23-25. napokon immáron 28. alkalommal nyitja meg kapuit az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, melynek a Hód-Mezőgazda Zrt. ad otthont. A rendezvényen az AXIÁL Kft. is megjelenik kiállítóként.
„Az a jó szakma, ahol az új nap új kezdetet hoz” 2021. július 01. 1 Perc
2021 júniusában Gödöllőn megrendezésre került a WorldSkills nehézgép-szerelő versenyszám előválogató versenye. Az első helyezett Hambalgó Ferenc Ádám, az AXIÁL Kft. székesfehérvári mobil-szervizszerelője lett, tapasztalatairól kérdeztük.
MEGFOSZ szakmai rendezvény 2021. június 24. 2 Perc
2021. június 23-án került megrendezésre a MEGFOSZ szakmai rendezvénye, ahol átadásra kerültek a MEGFOSZ 2019-es és 2020-as évi Szakmai Díjai.
WorldSkills-Shanghai 2022 Nehézgép-szerelő versenyszám előválogató verseny 2021. június 24. 2 Perc
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében került megrendezésre a WorldSkills – Shanghai 2022 Nehézgép-szerelő versenyszám előválogató versenye 2021. június 18-án Gödöllőn.
„Fiatalok a szakmáért” díj Karagity Istvánnak 2021. június 23. 1 Perc
2021. június 23-án a MEGFOSZ szakmai rendezvényén ünnepélyes keretek között átadásra kerültek a szövetség díjai, melyeket azért hoztak létre, hogy a tagok érezzék a szövetséghez tartozás fontosságát és elismerjék aktivitásukat.