Ismét kihelyezett véradás volt az AXIÁL központi telephelyén 2023. május 25. 2 Perc
Nagy hagyománya van a vállalat bajai központjában a véradásnak, melyre általában évente kétszer kerül sor. A május 25-ei alkalmon megjelenő donorok többsége a rendszeres véradók táborát erősíti.
A bajai Kék Lámpások Napja létrejöttét támogatja az AXIÁL Kft. 2023. május 23.
Ötszázezer forint támogatásról szóló csekket adott át Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője Török Sándornénak, a Magyar Vöröskereszt Baja Városi Szervezet területi vezetőjének május 22-én a vállalat telephelyén.
Szembesítés a veszteségekkel 2023. május 23. 6 Perc
Bőség idején könnyű megfeledkezni a láthatatlan veszteségekről.
Energiatrendek alakulása 2023. május 23. 3 Perc
Az egyik fontos kérdés a jelenlegi és várható energiatrendek.
Hozam, minőség, meg az oroszlán 2023. május 18. 5 Perc
A takarmányozás, a tartástechnológia, az állategészségügy mellett még az személyzetpolitika is szóba került az AXIÁL idei Gyakorlati Akadémiája keretében tartott panelbeszélgetésen.
Fejéstechnológia működés közben 2023. május 18. 3 Perc
A tavalyi sikeren felbuzdulva idén is megszervezték az Axiál Gyakorlati Akadémia szakmai programját.
Megoldások tejtermelőknek 2023. május 18.
Tizedszer rendezték meg az Axiál Gyakorlati Akadémiát, ami ezúttal a vállalat tejtermeléssel foglalkozó partnereire koncentrált. Az ágazat aktuális problémáit elemezték az előadásokban, valamint a megoldási lehetőségek előnyeit és hátrányait.
A MEGFOSZ Közgyűlése: Az agrárium jövőjének megvitatása és a szakmai elismerések ünnepe 2023. május 12. 5 Perc
A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége 2023. május 11-én tartotta meg éves Közgyűlését.
Az AXIÁL támogatásával sikeresen lezajlott a „Mezőgazdasági gépésztechnikusok” OSzTV országos döntője 2023. május 12. 3 Perc
Idén a makói székhelyű Alföldi ASZC Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola adott helyszínt a mezőgazdasági gépésztechnikusok országos szakmai tanulmányi versenyének. A lebonyolításban az AXIÁL is aktív szerepet vállalat.
Rangos elismerésben részesültek a Hód-Mezőgazda Zrt. kollégái 2023. május 09. 3 Perc
A jubileumi, XXX. Alföldi Állattenyésztési Napok Szakkiállítás és Vásár pénteki napján a Magyar Állattenyésztők Szövetsége (MÁSZ) rangos elismerésben részesítette a Hód-Mezőgazda Zrt. kollégáit.
A legdrágább rendszer is csak annyit ér, amennyit kihasználnak belőle! 2023. április 17. 3 Perc
Partnereink igényei alapján az elmúlt hetekben egy újfajta rendezvény indult útjára, egyelőre két állomáson, azonban a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően a jövőben várható a folytatása.
Ismét lesz AgrárgépShow és az AXIÁL sem hiányozhat a rendezvényről! 2023. január 17. 3 Perc
Két év kihagyás után ismét személyesen találkozhat az agrárszakma színe-java a 2023. január 25. és 28. között megrendezésre kerülő AgrárgépShow kiállításon, melynek a budapesti HUNGEXPO ad otthont.