Kiváló hangulatban zajlott a „Legyél te is Agrárgépész!” bajnokság döntője Gödöllőn 2024. március 11. 2 Perc
​​​​​​​A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége által szervezett szakmai bajnokságban a csapatok idén is több fordulón mérték össze tudásukat.
Ismét eredményes szereplés a 2023-as EuroSkills versenyen 2023. szeptember 14.
Magyarország ebben az évben is büszkén képviseltette magát 22 szakmában, 26 versenyzővel a Szakmák Európa-bajnokságán, ahol a fiatal szakemberek kiválóságát ünnepelhettük.
A MEGFOSZ Közgyűlése: Az agrárium jövőjének megvitatása és a szakmai elismerések ünnepe 2023. május 12. 5 Perc
A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége 2023. május 11-én tartotta meg éves Közgyűlését.
Júniusban újra NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow 2023. május 08.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) – a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) közreműködésével – idén is megrendezi az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását.
2023. április 17. 3 Perc
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében került megrendezésre a WorldSkills – Lyon 2024 Nehézgép – szerelő versenyszám válogató-döntő versenye 2023. április 14-én Gödöllőn, melynek szakmai koordinátora a MEGFOSZ volt.
Ismét dübörgött a padló a Legyél Te is agrárgépész! Országos Bajnokság döntőjén 2023. február 20. 4 Perc
Három év kihagyás után végre ismét személyes jelenlét mellett kerülhetett megrendezésre a Legyél Te is agrárgépész! Országos Bajnokság döntője.
Kiterjesztett valóság az agrároktatásban 2022. december 01. 2 Perc
A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. az Agrárminisztérium támogatásával jelentette meg a Szemelvények a modernizált agrároktatásból című, kiterjesztett valóság elemeket is tartalmazó kiadványát.
Agrárgépész szakma népszerűsítése a Szakma Sztár rendezvényen 2022. április 28. 2 Perc
Az előző évek gyakorlatának megfelelően a Szakma Sztár Fesztivál egyik fő célkitűzése a szakmák népszerűsítése, valamint a gyakorlatigényes, „fizikai” szakmák társadalmi elismertségének és vonzerejének növelése.
EuroSkills-2023 Nehézgép-szerelő versenyszám előválogató és döntő 2022. április 27. 2 Perc
Közös rendezvényen, közös helyszínen a Hungexpo területén került megrendezésre április 25. és 27. között a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében a 2022. évi Szakma Sztár Fesztivál.
Újra Harsányi Zsolt a MEGFOSZ elnöke 2022. április 20. 1 Perc
A mai nap folyamán tisztújító közgyűlést tartotta Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségége, melynek értelmében ismételten 5 éves ciklusra Harsányi Zsoltot, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetőjét választották meg a MEGFOSZ elnökének.
Nagyszabású összefogás a fiatalok szakképzettségéért 2022. április 14.
Szorosabbra fűzi kapcsolatát az Euroleasing és a MEGFOSZ
Júniusban ismét NAK Szántóföldi Napok és Agrérgépshow - Mezőfalva 2022. április 12. 2 Perc
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) – a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) közreműködésével – idén is megrendezi az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását.