2023. április 17. 3 Perc
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében került megrendezésre a WorldSkills – Lyon 2024 Nehézgép – szerelő versenyszám válogató-döntő versenye 2023. április 14-én Gödöllőn, melynek szakmai koordinátora a MEGFOSZ volt.
Az idei évtől már akkreditált képzéssel tudja a MEGFOSZ tovább képezni a szakoktatókat 2022. november 21. 2 Perc
A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége kiemelten foglalkozik a szakmanépszerűsítéssel, amelyhez az egyik legfontosabb, hogy a jelentkező fiatalok megfelelő képzést kapjanak tanáraiktól.
Több mint 120 diák látogatta meg az AXIÁL központi telephelyét 2022. október 13. 2 Perc
Hozzávetőleg 120 fő: 6., 7. és 8. osztályos diák érkezett az AXIÁL Kft. bajai telephelyére tegnap, hogy megismerjék a mezőgazdasági gépész, mezőgazdasági gépésztechnikus szakmákat.
Sikerrel zárult az EuroSkills Graz 2021 időszaka 2021. november 23. 1 Perc
A színvonalas rendezvény keretében lezárult a verseny által meghatározott időszak, gratulálunk a résztvevőknek a nem mindennapi teljesítményhez!
Lezajlott a Dr. Szabó Gusztáv emlékverseny 2021. október 13. 2 Perc
Hét iskola diákjai mérték össze tudásukat az október 8-9-én megrendezett 31. Dr. Szabó Gusztáv Mezőgazdasági Gépész Országos Szakmai Versenyen a Déli ASzC Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban. A rendezvényt az AXIÁL is támogatta.
Pályaválasztás előtt álló diáksereg az AXIÁL-nál 2021. október 11. 1 Perc
Ma nyílt napot tartanak a Déli ASZC Bereczki Máté Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskolában, melynek kapcsán a pályaválasztás előtt álló, Baja és térségéből származó 8. osztályos tanulók ellátogatottak az AXIÁL telephelyére.
Kiváló eredmény született nehézgép-szerelő versenyszámban is a Graz-i EuroSkills-en 2021. október 04. 2 Perc
2021. szeptember 23-25. között 31 ország részvételével rendezték meg az EuroSkills Graz 2021 versenyt, amely a szakmák Európa-Bajnoksága.
Interaktívan az online térben mérhették össze tudásukat a LETIA OB versenyzői 2021. április 19. 7 Perc
Az idei tanévben Legyél Te is agrárgépész! néven indult útjára a korábbi Legyél Te is mezőgépész! Országos Bajnokság, melyet a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) szervezett.
Új névvel és struktúrával, de ugyanazzal a lendülettel folytatja a MEGFOSZ a szakmai vetélkedőjét 2020. október 22. 1 Perc
A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségének szervezésében az eddig nagy sikerű játék az idén is megrendezésre kerül. Az idei évben azonban új névvel indul útjára a megmérettetés.
Vadonatúj diákhitel formát indítanak el tavasszal 2020. augusztus 10. 1 Perc
Tavasztól már nemcsak a felsőoktatásban tanulók igényelhetnek diákhitelt, hanem a szakképzésben és a felnőttoktatásban tanulók is.
A résztvevők szerint ilyen volt a LETIMOB (+videó) 2020. július 29. 7 Perc
Nemrég arról tájékoztatott bennünket a MEGFOSZ, hogy alakult a LETIMOB, most pedig videós összefoglalót készítettek arról, kinek mi volt a véleménye az online döntőről és hogy legközelebb már "Legyél Te is agrárgépész!" néven folytatják a bajnokságot.
HŐSTERMELŐK #3 – Búzából tésztát. (+videó) 2020. július 23. 11 Perc
„A mezőgazdaság egyik legszebb része az aratás” – hangzik el a HŐSTERMELŐK 3. videójában, melyben Umenhoffer Péter és Papp Gergő ez alkalommal azt mutatja be, hogy lesz a búzából tészta.
  • 1
  • 2