„Okos traktor” egyszerűen – Trimble fejlesztési megoldások erőgépekhez 2023. február 28. 3 Perc
A hazai agrártrendek felsorolásából idén sem hagyhatjuk ki a digitális átállás irányában tett törekvéseket. Magyar viszonylatban is egyre komolyabb, komplex rendszereket építenek ki a gazdálkodók, vagy önerőből, vagy pályázati források bevonásával.
Trimble sorvezetők: Mert megbízható eszközök nélkül nincs precízió 2023. február 06. 3 Perc
A sokak által preferált Trimble sorvezetők már rengeteg gazdálkodó munkáját könnyítették meg, ami nem csoda, hiszen tökéletes belépési lehetőséget kínálnak a precíziós gazdálkodás iránt érdeklődök számára!
Megbízható technológia, amire számítani lehet 2022. december 01.
A modern precíziós eszközpark kialakítására részben a pályázati lehetőségeknek köszönhetően komoly érdeklődés mutatkozik hazánkban.
Segítsünk együtt idén is, adománygyűjtés keretében 2022. november 04. 2 Perc
Az ünnepi időszak közeledtével ismét országos adománygyűjtést hirdetünk. 2022. november 30-ig fogadunk tárgyi felajánlásokat cégünk valamennyi telephelyén, nehéz körülmények között élő csángó gyerekek és családjaik részére.
Kézben tartott géppark – AXIÁL Flottakövetés 2022. június 28. 3 Perc
A digitalizáció rohamos fejlődésével nem csak a szórakoztatóipar és más iparágak gazdagodtak olyan megoldásokkal, amik a felhasználók életét megkönnyítik.
Precíziós eszközökkel segítjük a felsőoktatást 2022. május 16. 3 Perc
Oktatási célokra adományozott modern bázisállomásokat az AXIÁL Kft. precíziós gazdálkodással foglalkozó területe. Az átadott eszközök a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karán fogják segíteni a hallgatók képzését.
Minden precíz sor egy tökéletes ráfordulással kezdődik 2022. március 29. 2 Perc
Trimble NextSwath automatika a táblavégi manőverekhez, most kedvezménnyel!
Karbantartás a mAXI-NET 2.0 szolgáltatás kapcsán 2022. február 10. 1 Perc
Tájékoztatjuk az érintett felhasználókat, hogy a mAXI-NET 2.0 korrekciós jel szolgáltatója 2022.02.11-én 16:30-tól várhatóan 18:00 óráig karbantartást végez. A megjelölt időszakban a mAXI-NET szolgáltatás szünetelni fog. Megértésüket előre is köszönjük!
Az AXIÁL Kft. fejlesztései a digitális mezőgazdaságért 2022. január 25. 4 Perc
Elindult az új év, jön egy újabb tavasz, kezdődik az egyik legzsúfoltabb időszaka az évnek.
Precíziós oktatások – mindenkor, mindenhol, mindenkinek 2021. november 03. 2 Perc
A precíziós gazdálkodás az agrártársadalom egyik központi témája lett mostanára – az AXIÁL Kft. számára ez a kezdetektől fogva kiemelt jelentőségű területnek számít.
Meteorológiai adatok gyűjtése csúcstechnológiával - Pessl időjárás állomások 2021. október 27. 2 Perc
A gazdálkodók igényeit szem előtt tartva fejlesztette ki időjárás állomásait az osztrák Pessl Instruments, melyek segítségével könnyedén begyűjthetők a táblák közvetlen környezetéből a gazdaság szempontjából leginkább releváns információk.
Trimble tapasztalatok egy gazdálkodó földmérőtől 2021. október 20. 3 Perc
Még a nyár kellős közepén látogattuk meg Kocsolán Szabotin Pétert, a Zöldvíz Kft. egyik tulajdonosát és fiát, Zsombort, hogy számoljanak be az általuk használt Trimble eszközökről.