Irányítson a kedve szerint! 2023. augusztus 28. 3 Perc
A modern digitális eszközök velejárója az érintőképernyő.
Történelmi pillanat: rovarölőszer az első drónnal kijuttatható növényvédőszer! 2023. augusztus 17. 2 Perc
A NÉBIH-közleménye alapján az acetamiprid hatóanyagú, Mospilan 20 SG rovarölő szer esetében történt meg először az engedély kiterjesztése.
Az AgRun csapata az Ultrabalatonon  és az Ultra Tisza-tó futóversenyen 2023. augusztus 09.
Néhány évvel ezelőtt kollégáink megalapították az AgRun futócsapatot és azóta minden esztendőben hírt adunk az Ultrabalatonon való részvételükről és a sikeres teljesítésről.
Megújult a Magyarországi Precíziós Gazdálkodási Egyesület elnöksége 2023. május 30.
Az egyesület elnökségének megbízatása 2023. májusában lejárt, május 26-án tartottak tisztújító közgyűlést tartottak az egyesület székhelyén, a budapesti Angol utcában.
Az AXIÁL támogatásával sikeresen lezajlott a „Mezőgazdasági gépésztechnikusok” OSzTV országos döntője 2023. május 12. 3 Perc
Idén a makói székhelyű Alföldi ASZC Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola adott helyszínt a mezőgazdasági gépésztechnikusok országos szakmai tanulmányi versenyének. A lebonyolításban az AXIÁL is aktív szerepet vállalat.
A választás szabadsága! 2023. május 03. 3 Perc
Vásároljon automatakormányzás-előkészítést, használja meglévő Trimble rendszerét akár több gépben is!
A legdrágább rendszer is csak annyit ér, amennyit kihasználnak belőle! 2023. április 17. 3 Perc
Partnereink igényei alapján az elmúlt hetekben egy újfajta rendezvény indult útjára, egyelőre két állomáson, azonban a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően a jövőben várható a folytatása.
„Okos traktor” egyszerűen – Trimble fejlesztési megoldások erőgépekhez 2023. február 28. 3 Perc
A hazai agrártrendek felsorolásából idén sem hagyhatjuk ki a digitális átállás irányában tett törekvéseket. Magyar viszonylatban is egyre komolyabb, komplex rendszereket építenek ki a gazdálkodók, vagy önerőből, vagy pályázati források bevonásával.
Trimble sorvezetők: Mert megbízható eszközök nélkül nincs precízió 2023. február 06. 3 Perc
A sokak által preferált Trimble sorvezetők már rengeteg gazdálkodó munkáját könnyítették meg, ami nem csoda, hiszen tökéletes belépési lehetőséget kínálnak a precíziós gazdálkodás iránt érdeklődök számára!
Megbízható technológia, amire számítani lehet 2022. december 01.
A modern precíziós eszközpark kialakítására részben a pályázati lehetőségeknek köszönhetően komoly érdeklődés mutatkozik hazánkban.
Segítsünk együtt idén is, adománygyűjtés keretében 2022. november 04. 2 Perc
Az ünnepi időszak közeledtével ismét országos adománygyűjtést hirdetünk. 2022. november 30-ig fogadunk tárgyi felajánlásokat cégünk valamennyi telephelyén, nehéz körülmények között élő csángó gyerekek és családjaik részére.
Kézben tartott géppark – AXIÁL Flottakövetés 2022. június 28. 3 Perc
A digitalizáció rohamos fejlődésével nem csak a szórakoztatóipar és más iparágak gazdagodtak olyan megoldásokkal, amik a felhasználók életét megkönnyítik.