Tavaszi őrület az AXIÁL Kft.-nél 2024. április 30. 1 Perc
Most kiemelkedően kedvezően vásárolhatja meg a robotkormányzási rendszert, amelyre mindig is vágyott!
Mindent a drónokról 2024. április 29. 3 Perc
Cikkünkben Papp Péterrel, az AXIÁL Kft. drónspecialistájával beszélgettünk.
Digitális átállás és precíziós fejlesztések az Aranykalász Kft.-nél 2024. április 26. 1 Perc
Egymilliárd forintos beruházás precíziós fejlesztésekre. Bodnár Bencével, az Aranykalász Kft. agronómusával beszélgetett az eredményekről Ádám Marcell, az Axiál Kft. precíziós mezőgazdasági szakmérnöke a PREGA 2024 Konferencián.
Gyümölcsfák állapotfelmérése UAV távérzékeléssel – Papp Péter 2024. április 26. 1 Perc
Műholdak helyett ma már drónok mérik fel a gyümölcsösök állapotát – Papp Péter, az Axiál Kft. területi képviselőjének előadása a PREGA 2024 konferencián.
mAXI-MAP: egy sokoldalúan felhasználható szoftver 2024. április 25. 1 Perc
A mAXI-MAP felhasználási lehetőségeinek bővülése nem áll meg, az AXIÁL Kft. saját fejlesztésű, precíziós-helyspecifikus gazdálkodást támogató szoftvere egyre újabb funkciókkal gazdagodik.
Műholdak helyett ma már drónok mérik fel a gyümölcsösök állapotát (+videó) 2024. április 18. 1 Perc
Papp Péter, az AXIÁL Kft. területi képviselője e témakörről tartott előadást az idei PREGA Konferencia és Kiállításon, Magyarország agrárdigitalizációs fórumán.
Digitális Agrártájoló 2024. április 16. 1 Perc
Az AXIÁL Kft. képviselői előadóként és kiállítóként is részt vettek a Digitális Agrártájoló rendezvényen. Az eseményről az alábbiakban olvashat bővebben.
PTx Trimble – új név, változatlan szolgáltatási színvonal 2024. április 12. 1 Perc
Már több helyen találkozhattunk a Trimble és az AGCO összefonódásának a hírével. A napokban az előzetes adminisztrációs tevékenységek befejeztével bejelentették, hogy az AGCO felvásárolta a Trimble-t, és megszületett az új márkavév, a PTx.
CLAAS digitális ökoszisztéma (+videó) 2024. április 09. 1 Perc
A 2024-es PREGA Konferencia és Kiállításon Karagity István az AXIÁL Kft. szervizmérnöke tartott előadást CLAAS digitális adatkezelési megoldások címmel.
AXIÁL Drón Podcast 01 2024. április 03. 1 Perc
Mit gondolunk a drónokról…és milyenek valójában? Szeretettel üdvözlünk az AXIÁL Drón Podcast első adásában! Ebben a könnyed felvezető epizódban mítoszrombolásra invitálunk Titeket!
Aktív Gazda - Beszélgetés dr. Mesterházi Péter Ákossal 2024. április 03. 3 Perc
Az Aktív Gazda főszerkesztője, Csaba Zsófia felkérte dr. Mesterházi Péter Ákost, a precíziós gazdálkodási csoportvezetőnket egy stúdióbeszélgetésre, melyet az alábbiakban tekinthet meg.
Trimble beszámítási akció a hatékonyság és az üzembiztonság jegyében! 2024. március 27. 2 Perc
Egységesítenéd a gépflottád precíziós eszközeit? Megválnál a korszerűtlen, régi, csupán két műholdrendszer jeleinek vételére alkalmas készülékeidtől? Üzembiztos antennákat szeretnél használni?