Kollégáink a PREGA konferencián jártak 2024. február 12. 2 Perc
Az idei évben is megszervezték a PREGA Precíziós Gazdálkodási Konferenciát, a három napos eseményen több szekcióban is szerepet kaptak kollégáink, megoldásaink.
Megújult a Magyarországi Precíziós Gazdálkodási Egyesület elnöksége 2023. május 30.
Az egyesület elnökségének megbízatása 2023. májusában lejárt, május 26-án tartottak tisztújító közgyűlést tartottak az egyesület székhelyén, a budapesti Angol utcában.
Válassz olyan hivatást, amire tényleg szükség van – mutatjuk, hogy melyik az 2023. február 10. 4 Perc
Az agrártudásra akkor is szükség lesz, amikor sok más szakmának már a nevére sem emlékszünk. Interjú Umenhoffer Péterrel.
Érdekes előadásokkal voltunk jelen a PREGA konferencián 2020. február 27.
Idén 6. alkalommal került megrendezésre a PREGA konferencia és kiállítás, amelynek ismételten főtámogatói voltunk, és számos érdekes előadással készültünk, hogy bemutassuk az éppen aktuális trendeket, lehetőségeket.
AXIÁL a PREGA konferencián (+videó) 2020. február 19.
Lehetőségek a helyspecifikus gazdálkodásban az AXIÁL Kft. rendszereivel – e témában beszélgetett Simon Zsolt precíziós gazdálkodási csoportunk területi képviselője és Umenhoffer Péter marketingigazgatónk a PREGA konferencián.
Találkozzunk a PREGA konferencián! 2020. február 07.
Az idei évben is megrendezésre kerül a PREGA Konferencia és Kiállítás, amelynek kezdettől fogva főtámogatói vagyunk, és természetesen ott is bemutatjuk precíziós gazdálkodási megoldásainkat.
Elismerés Magyarországnak: Budapesten rendezik az Európai Precíziós Gazdálkodási Konferenciát 2019. július 19.
Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb mezőgazdasági szakterülete a high-tech megoldásokra épülő „precíziós gazdálkodás”. Ezért is óriási siker, hogy a terület legfontosabb európai, tudományos eseményének legközelebb Magyarország ad otthont.
A gazdálkodói bizalom nélkül már nem lehet továbbhaladni 2019. március 01.
Mi lenne, ha a szervizmérnök azelőtt tudná, hogy baj van a géppel, hogy a meghibásodás bekövetkezne vagy ha bármikor, bárhonnan szemmel tarthatnánk a gépünket? Ezek a szolgáltatások már elérhetők, ott vannak a gazdák birtokában, csak nem alkalmazzák őket.
„Nincs olyan gép, amely nem alkalmas precíziós gazdálkodásra” 2019. február 27.
Lemarad, aki nem alkalmazza a precíziós technikákat? Hogyan fogjak neki? Hogyan gyűjtsek adatot? Hogyan értelmezzem ezeket? – e kérdések merültek fel a múlt heti PREGA konferencián, ahol az AXIÁL Kft. precíziós gazdálkodási csoportvezetője is előadott.
Több, mint ezren vettek részt az AXIÁL által támogatott PREGA Konferencián 2019. február 22.
A PREGA a tudás és a tapasztalatok átadásának eseménye. Több, mint 100 előadás várta február 19-én és 20-án az ötödik PREGA – Precíziós Gazdálkodási és Agrárinformatikai Konferencia és Kiállítás látogatóit, akiknek száma idén meghaladta az ezret.
Több mint 100 előadó és 40 kiállító az idei PREGA konferencián 2019. február 20.
A mezőgazdaságban használható legkorszerűbb digitális technológiákat mutatják be két napon át az AXIÁL Kft. főtámogatásával létrejett PREGA 2019 Konferencián. A rendezvény nagykövete Szécsi Zoltán, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, gazdálkodó.
AXIÁL workshop a PREGA konferencián 2019. február 15.
Jövő hét kedden megnyitja kapuit a PREGA Precíziós Gazdálkodási és Agrárinformatikai Konferencia&Kiállítás, amelynek második napján workshoppal is készülünk! Miért érdemes ellátogatni erre?
  • 1
  • 2