Digitális átállás és precíziós fejlesztések az Aranykalász Kft.-nél 2024. április 26. 1 Perc
Egymilliárd forintos beruházás precíziós fejlesztésekre. Bodnár Bencével, az Aranykalász Kft. agronómusával beszélgetett az eredményekről Ádám Marcell, az Axiál Kft. precíziós mezőgazdasági szakmérnöke a PREGA 2024 Konferencián.
Gyümölcsfák állapotfelmérése UAV távérzékeléssel – Papp Péter 2024. április 26. 1 Perc
Műholdak helyett ma már drónok mérik fel a gyümölcsösök állapotát – Papp Péter, az Axiál Kft. területi képviselőjének előadása a PREGA 2024 konferencián.
Műholdak helyett ma már drónok mérik fel a gyümölcsösök állapotát (+videó) 2024. április 18. 1 Perc
Papp Péter, az AXIÁL Kft. területi képviselője e témakörről tartott előadást az idei PREGA Konferencia és Kiállításon, Magyarország agrárdigitalizációs fórumán.
CLAAS digitális ökoszisztéma (+videó) 2024. április 09. 1 Perc
A 2024-es PREGA Konferencia és Kiállításon Karagity István az AXIÁL Kft. szervizmérnöke tartott előadást CLAAS digitális adatkezelési megoldások címmel.
Kollégáink a PREGA konferencián jártak 2024. február 12. 2 Perc
Az idei évben is megszervezték a PREGA Precíziós Gazdálkodási Konferenciát, a három napos eseményen több szekcióban is szerepet kaptak kollégáink, megoldásaink.
Megújult a Magyarországi Precíziós Gazdálkodási Egyesület elnöksége 2023. május 30.
Az egyesület elnökségének megbízatása 2023. májusában lejárt, május 26-án tartottak tisztújító közgyűlést tartottak az egyesület székhelyén, a budapesti Angol utcában.
Válassz olyan hivatást, amire tényleg szükség van – mutatjuk, hogy melyik az 2023. február 10. 4 Perc
Az agrártudásra akkor is szükség lesz, amikor sok más szakmának már a nevére sem emlékszünk. Interjú Umenhoffer Péterrel.
Érdekes előadásokkal voltunk jelen a PREGA konferencián 2020. február 27.
Idén 6. alkalommal került megrendezésre a PREGA konferencia és kiállítás, amelynek ismételten főtámogatói voltunk, és számos érdekes előadással készültünk, hogy bemutassuk az éppen aktuális trendeket, lehetőségeket.
AXIÁL a PREGA konferencián (+videó) 2020. február 19.
Lehetőségek a helyspecifikus gazdálkodásban az AXIÁL Kft. rendszereivel – e témában beszélgetett Simon Zsolt precíziós gazdálkodási csoportunk területi képviselője és Umenhoffer Péter marketingigazgatónk a PREGA konferencián.
Találkozzunk a PREGA konferencián! 2020. február 07.
Az idei évben is megrendezésre kerül a PREGA Konferencia és Kiállítás, amelynek kezdettől fogva főtámogatói vagyunk, és természetesen ott is bemutatjuk precíziós gazdálkodási megoldásainkat.
Elismerés Magyarországnak: Budapesten rendezik az Európai Precíziós Gazdálkodási Konferenciát 2019. július 19.
Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb mezőgazdasági szakterülete a high-tech megoldásokra épülő „precíziós gazdálkodás”. Ezért is óriási siker, hogy a terület legfontosabb európai, tudományos eseményének legközelebb Magyarország ad otthont.
A gazdálkodói bizalom nélkül már nem lehet továbbhaladni 2019. március 01.
Mi lenne, ha a szervizmérnök azelőtt tudná, hogy baj van a géppel, hogy a meghibásodás bekövetkezne vagy ha bármikor, bárhonnan szemmel tarthatnánk a gépünket? Ezek a szolgáltatások már elérhetők, ott vannak a gazdák birtokában, csak nem alkalmazzák őket.
  • 1
  • 2