Fókuszban a balesetmegelőzés 2023. március 22.
Az AXIÁL Kft. támogatásával több száz bajai és bácsalmási diák vett részt balesetmegelőzési előadáson a Bajai Városi Színházban.
Támogatás a bajai III. Béla Gimnáziumnak 2023. február 14. 2 Perc
Két millió forint támogatást adott Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője a bajai III. Béla Gimnázium a Művelt Ifjúságért Alapítványnak, melyről szóló jelképes csekket Arnóczki János, a gimnázium igazgatója vett át.
Segítsünk együtt idén is, adománygyűjtés keretében 2022. november 04. 2 Perc
Az ünnepi időszak közeledtével ismét országos adománygyűjtést hirdetünk. 2022. november 30-ig fogadunk tárgyi felajánlásokat cégünk valamennyi telephelyén, nehéz körülmények között élő csángó gyerekek és családjaik részére.
Szeretetteljes fogadtatás a Tarka-Barka Lakóotthonban 2022. szeptember 16.
A Baján található Garai Ház Alapítvány Tarka-Barka Lakóotthon megkeresésére az AXIÁL Kft. egy fagyasztószekrényt és egy szárítógépet adományozott az intézménynek.
Gyereknap a KRESZ-parkban 2022. június 05.
2022. május 29-én vasárnap megrendezésre került városi gyereknap alkalmából nyitották meg a bajai KRESZ-parkot, mely a Petőfi szigeten található, egészen pontosan a Polgármesteri Hivatal üdülőjének területén kapott helyet.
Átadásra kerülnek az adományok az Ukrajnából érkező rászorulóknak 2022. március 25. 1 Perc
A mai nap folyamán útnak indítottuk az elmúlt két hétben az AXIÁL Kft. 19 telephelye által összegyűjtött adományokat.
Adománygyűjtés az Ukrajnából érkező rászorulóknak 2022. március 07. 2 Perc
Az AXIÁL Kft. a Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezetével együtt gyűjtést szervez az Ukrajnából érkező rászorulóknak.
AZ AXIÁL NEM VESZ RÉSZT A 2022. ÉVI AGRÁRGÉPSHOW KIÁLLÍTÁSON 2022. január 18. 1 Perc
Az AXIÁL Kft. a magyar mezőgazdaság és építőipar egyik meghatározó alkatrész- és gépforgalmazó, illetve szervizszolgáltatást nyújtó vállalata, így a hazai élelmiszertermelésre is jelentős hatással van.
Adománygyűjtés Rákóczi Péter emlékére 2021. december 23. 1 Perc
Öt évvel ezelőtt az AXIÁL Kft. Rákóczi Péter kollégájának kezdeményezésére adományokat kezdett gyűjteni a téli ünnepek alkalmából a nehéz körülmények között élő csángó-magyar gyerekek és családjaik részére, mely akciót a rákövetkező években is folytatott.
Új eszközök a bajai KRESZ Parkban 2021. december 15. 1 Perc
2021. december 8-án az AXIÁL Kft. számos járművet, többek között gokartot, chopper gokartot, kerékpárt, futóbiciklit és pedálos traktort ajánlott fel a Bajai Polgárőr Egyesületnek, amelyek a KRESZ Parkot gazdagítják a jövőben.
Idén is Mikulás-csomagokkal kedveskedett a gyerekeknek az AXIÁL Kft. 2021. december 10. 2 Perc
2021-ben is Mikulás-csomagokat adott át az AXIÁL Kft. három bajai intézmény gyermekeinek és fiataljainak.
Orvos műszertechnikai fejlesztésre fordították az AXIÁL jótékonysági futáson befolyt összeget 2021. november 17. 3 Perc
A bajai Szent Rókus Kórház szűkkörű sajtótájékoztatót tartott november 17-én. Az eseményen a nyár közepén megrendezett AXIÁL jótékonysági futáson befolyt összeg felhasználásáról esett szó, mely támogatást orvos műszertechnikai fejlesztésre fordítottak.