Szemétfogócska AXIÁL-os támogatással 2024. március 25. 1 Perc
A hétvégén ismét megrendezték a Szemétfogócskát Baján, melyet az AXIÁL Kft. is támogatott. További információt a projektről cikkünkben olvashat!
Akkor és Most – Beszélgetés Harsányi Zsolttal 2023. december 13. 1 Perc
December 16-án 19 órai kezdettel látható a Bajai TV műsorán és Youtube csatornáján a kilenc részes portrésorozat, az „Akkor és Most” negyedik adása Harsányi Zsolttal.
Az AXIÁL Kft. jelentős támogatással segíti a Heim Pál Gyermekkórházat 2023. november 27. 1 Perc
Az AXIÁL Kft. ismételten önzetlen segítséget nyújtott, ezúttal a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványnak adományozott 10 millió forinttal, amely két új steril szoba kiépítését könnyíti meg.
GPS-szuperhős csapat ismét akcióban 2023. augusztus 31.
Augusztus utolsó hétvégéjén jótékonysági futást szerveztünk, most a négylábúakat segítette a GPS-csapatunk.
Augusztus utolsó vasárnapján ismét AXIÁL Jótékonysági Futás 2023. július 27. 2 Perc
Immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre az AXIÁL Kft. jótékonysági futása, melynek kedvezményezettje ezúttal a Cédrus Református Egyesített Szociális Intézmény. Az augusztus 27-én, vasárnap tartandó programon a szervezők ismét várnak mindenkit!
Határozott lépések a fenntarthatóság felé: Az AXIÁL Kft. elkötelezettsége és eredményei 2023. július 07. 2 Perc
Az AXIÁL Kft. több jelentős lépést tett a fenntarthatóság terén, cikkünkből ezekről informálódhat.
A bajai Kék Lámpások Napja létrejöttét támogatja az AXIÁL Kft. 2023. május 23.
Ötszázezer forint támogatásról szóló csekket adott át Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője Török Sándornénak, a Magyar Vöröskereszt Baja Városi Szervezet területi vezetőjének május 22-én a vállalat telephelyén.
Az AXIÁL Kft. endoszkópos kamerával segít egy speciális mentőegyesületet 2023. március 29. 3 Perc
2023. március 23-án csütörtökön az AXIÁL Kft. bajai, központi telephelyén kamerás keresőeszközt adott át a Hírös Rescue Team Speciális Mentőegyesületnek Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi.
Fókuszban a balesetmegelőzés 2023. március 22.
Az AXIÁL Kft. támogatásával több száz bajai és bácsalmási diák vett részt balesetmegelőzési előadáson a Bajai Városi Színházban.
Támogatás a bajai III. Béla Gimnáziumnak 2023. február 14. 2 Perc
Két millió forint támogatást adott Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője a bajai III. Béla Gimnázium a Művelt Ifjúságért Alapítványnak, melyről szóló jelképes csekket Arnóczki János, a gimnázium igazgatója vett át.
Segítsünk együtt idén is, adománygyűjtés keretében 2022. november 04. 2 Perc
Az ünnepi időszak közeledtével ismét országos adománygyűjtést hirdetünk. 2022. november 30-ig fogadunk tárgyi felajánlásokat cégünk valamennyi telephelyén, nehéz körülmények között élő csángó gyerekek és családjaik részére.
Szeretetteljes fogadtatás a Tarka-Barka Lakóotthonban 2022. szeptember 16.
A Baján található Garai Ház Alapítvány Tarka-Barka Lakóotthon megkeresésére az AXIÁL Kft. egy fagyasztószekrényt és egy szárítógépet adományozott az intézménynek.