Új Berthoud Spectre az AXIÁL standon, az AgrárgépShow-n 2024. január 18. 2 Perc
Több mint 50 darab jól bevált vagy új géptípus várja a látogatókat az HUNGEXPO D pavilonjában 2024. január 24-27. között. Az újdonságok között szerepel a Berthoud új Spectre 5240/36 AX típusú önjáró permetezője is, tekintse meg élőben!
Berthoud Sniper kamerás rendszerek és a fúvókánkénti szakaszolás 2023. február 02.
A permetezésben a jelenlegi rendszerek legnagyobb problémája a korlátozott munkasebesség tartomány a jó permetezési minőségi biztosításához. A permetcseppek vagy túl aprók és elsodródnak, vagy túl nagyok és lefolynak.
Berthoud Raptor: egy nagyragadozó Békés megyében 2022. május 20. 3 Perc
Két szántóföldi vontatott permetezőgépet cserélt egy Berthoud Raptor önjáróra a Bucsai Agrár Kft. A három évvel ezelőtt meghozott döntést a mai napig a legjobbnak tartják. A választás indokairól Demecs Jánossal, a cég termelésirányítójával beszélgettünk.
Berthoud Raptor önjáró permetezőgép a családi gazdaságban 2022. január 13. 3 Perc
Hatalmas előrelépés az 500 hektáros családi gazdaság számára, hogy a Berthoud Raptor önjáró szántóföldi permetezőgépre cserélték vontatott permetezőjüket.
Berthoud Tracker vontatott szántóföldi permetező előrendelési akció az AXIÁL-tól 2021. október 28. 3 Perc
A Berthoud gyár fennállásának 125. évében az Axiál Kft. óriási akcióval fogja megcélozni a Partnereit és jövőbeli Partnereit.
A legszerencsésebb ember, akinek a hobbija egyben a munkája is 2021. október 26. 4 Perc
Szép időben, július végén, néhány nappal a gabona aratása után találkoztunk Simon Péter őstermelővel, aki egyebek között a nemrég üzembe helyezett Berthoud Tracker permetező használatának tapasztalatairól beszélt.
56 mázsás önsúllyal is úgy megy a traktor után, mint a kiskutya 2021. október 25. 3 Perc
Bács-Kiskun megye kalocsai járásában, Bajától 25 kilométerre fekszik Dusnok község. Itt gazdálkodik Bényi Ferenc, aki 2005 óta hűséges a Berthoud márkához.
Berthoud Vantage vontatott szántóföldi permetező az AXIÁL-tól 2021. augusztus 26. 2 Perc
Ezúttal a prémium felszereltségű vontatott gépünk, a Berthoud Vantage 4300 literes permetezőnek hirdetünk meg egy speciális előrendelési lehetőséget!
A permetezőgép-választás szempontjai 2021. május 11. 1 Perc
Permetezőgép beszerzésekor milyen termőhely és növényspecifikus adottságokat kell figyelembe venni? Az Agroinform.hu e heti körkérdésében erről kérdezte a szakembereket, köztük kollégánkat, Király Szabolcs Berthoud termékmenedzsert is.
Ésszerű, józan választás 2021. április 14. 3 Perc
Szinte minden gép jó, sőt a legjobb – valakinek, valamire. Kulcsár Bertalan pontosan felméri, mire van szüksége, és azt fizeti meg, permetezőgép esetében a Berthoud Raptort.
Jubileumi Tracker akció 2020. szeptember 30. 4 Perc
A Berthoud gyár 125 éves fennállásnak alkalmából az AXIÁL Kft. óriási előrendelési akcióval jelentkezik meglévő és jövőbeli partnerei részére.
BERTHOUD RAPTOR jubileumi előrendelési akció (+videó) 2020. szeptember 28. 2 Perc
A BERTHOUD gyár működésének 125. évfordulóján az AXIÁL és a francia permetezőgyártó egy új, eddig nem látott előrendelési akciót hirdet meg, az utóbbi években hazánkban a legnagyobb darabszámban eladott önjáró permetezői körében.