DataConnect élesítve

DataConnect élesítve

Már elérhető a felhő alapú DataConnect, ami lehetővé teszi a CLAAS, 365FarmNet és a JohnDeere rendszerek közötti adatcserét. Hamarosan több partnerrel is bővül a felület.

 

A DataConnect segítségével különböző platformok közötti adatmegosztás lehetséges, amivel a felhasználók a különböző márkájú gépeik fontos adataitt képesek megtekinteni egy rendszeren belül. Mindeddig erre csak a gyártók saját platformjainak vagy weboldalainak együttes használatával volt lehetőség.

 

Ez az új felhő alapú megoldás automatizált adatáramlást tesz lehetővé, ami semmilyen erőfeszítést sem igényel a felhasználó részéről. A valós idejű adatszinkronizálásnak köszönhetően élőben kezelhető az egész flotta. Továbbá, a DataConnect mindezt további szoftverek és hardverek beszerzése nélkül képes teljesíteni.

 

Ezzel az új megoldással a felhasználók öt különböző adatcsomagot képesek megtekinteni:

  • a gépek jelenlegi tartózkodási helyzete
  • a gépek múltbeli helyzete
  • üzemanyagszint
  • a gépek státusza
  • a gépek sebessége

 

A felhasználók eldönthetik, hogy melyik gyártó digitalis platformját szeretnék használni. Amint a rendszereket csatlakoztatjuk, rögtön minden más gyártó gépe is láthatóvá válik. A gépeket vagy a gyártó színeiben megjelenő ikonok jelzik, vagy az ikonok információs sávjában tekinthetők meg. További partnereket adunk hamarosan ehhez a rendszerhez.

 

1. illusztráció: A DataConnect koncepciója.

 

2. illusztráció: A John Deere rendszerben láthatók a CLAAS gépek is.

 

3. illusztráció: A CLAAS TELEMATICS rendszerében látható egy John Deere traktor.

 

4. illusztráció: Egy John Deere gép adatai a 365FarmNet rendszerben.

 

Fordította: Rácz Gergő, marketingkommunikációs csoportvezető

Képek: CLAAS

Lektorálta: Kálmán Péter, szervizmérnök

Elérhető

Kapcsolódó cikkek