Ez az 1500 üzemórás CLAAS traktor remekelt a tartós teszten

Ez az 1500 üzemórás CLAAS traktor remekelt a tartós teszten

Nézzük, hogyan vette a megpróbáltatásokat a CLAAS AXION erőgépek második generációja ÉLESBEN!

 

Ez a trakor jobb mint az elődje!

 

 

Az elismert német „profi” mezőgazdasági gépmagazin egy tartós teszt keretében górcső alá vett egy 1588 üzemórát dolgozott CLAAS AXION 810-es traktort: Huber Wilmer újságíró a következő sorokkal vezeti be és összegzi a gépről tapasztaltakat:

„Ha volt is néhány probléma a CLAAS AXION első generációjával, a következő generációs traktorok már problémamentesebben működnek, amint azt a tartós tesztünk is bizonyítja”

 

 

A második generációs, 1500 üzemórás CLAAS AXION traktor hibamentesen dolgozott a tartós teszt alatt.

Az AXION 800 második generációját a CLAAS 2013-ban mutatta be. Az FPT motorral, ZF TMG fokozatmentes sebességváltóval és az új vezetőfülkével, valamint a kartámaszba épített vezérlőpulttal és a CMOTION menetirányító karral jelentősen különbözik a korábbi modelltől, amelynek motorja a Deere Power Systemstől (DPS) származott és „Smatic” sebességváltóval rendelkezett. Eljött az ideje, hogy tartós tesztet végezzünk. Ehhez a 151 kW/205 LE névleges és 158 kW/215 LE maximális teljesítményű AXION 810 traktort vizsgáltuk meg alaposabban.….

 

 

Az erőgép üzemanyag fogyasztása is meggyőző.

Mindent összevetve az 1500 üzemórás CLAAS AXION 810 CMATIC traktornak a tartós teszt alatt jó bizonyítványt állíthatunk ki. Nem voltak teljes kiesést okozó hibák vagy drága javítások. A 200–300 lóerős kategóriában a CLAAS tehát egy olyan traktort kínál a programjában, amely a második generációjával nemcsak a megbízhatóság, hanem a teljesítmény és az üzemanyag-fogyasztás terén is meggyőző eredményeket nyújt: Jól működik!”

 

A teljes cikket IDE KATTINTVA tudja elolvasni.

 

Forrás: Agroinform.hu

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek