mAXI-CAM - limitált darabszámban készletről 2024. április 29. 1 Perc
mAXI-CAM sorfelismerő és munkagép-mozgató automatika - limitált darabszámban készletről szállítható bemutatógépek és új gépek! Tovább információért keresse az AXIÁL munkatársait!
Biztonságos és gyors sorközművelés az AXIÁL saját fejlesztésű mAXI-CAM sorfelismerő- és kormányzó automatikájával 2023. május 02. 2 Perc
A mAXI-CAM sorfelismerő- és kormányzó automatika hatalmas segítséget nyújt a munkában. A sorközművelés így nem igényel akkora figyelmet, mint korábban, a gépkezelő nem fárad el a nap végére. Ismerje meg az eszköz további előnyeit cikkünkből!
Monosem kultivátorok a precíziós sorközművelés jegyében 2023. március 31. 3 Perc
A különböző növényvédő szerek kijuttatásának folyamatos szigorításával egyre nagyobb figyelmet kell fordítani a mechanikus gyomirtás irányába.
mAXI-CAM sorfelismerő és munkagép-mozgató automatika 2022. március 26. 1 Perc
A Monosem sorközművelő kultivátorok remek társa lehet munka közben az Axiál Kft. által fejlesztett mAXI-CAM sorfelismerő és kormányzó automatika.
A novembert GPS-témájú webkonferenciával kezdtük 2020. november 10. 6 Perc
November 4-én rendeztük meg második webkonferenciánkat, melyet a Facebook csatornánkon lehetett követni. A hozzávetőleg 2,5 órás eseményen talajtani és műszaki előadások, továbbá precíziós gazdálkodással kapcsolatos workshop volt látható.
Lejtős területen is lehet pontosan dolgozni a meglévő sorközművelő kultivátorral! 2020. június 04.
Az AXIÁL Kft. saját fejlesztésű mAXI-CAM rendszere bármilyen kultivátorral kompatibilis és olyan pontos munkát eredményez, amit a ZOM Kft. maximalista műszaki vezetője is jó szemmel néz.
MAXI-CAM – A gyomoknak vége! (+videó) 2020. április 02.
Keveset művel a sorközből? Nehezebben viseli a gépkezelője a munkát? Biztonságos munkavégzés, akár a nap 24 órájában, a mAXI-CAM sorfelismerő és kormányzó automatikával, ez a technika segít abban is, hogy domboldalban is megművelhesse a sorközt.
Akár csukott szemmel is kultivátorozhatnánk, akkor sem sérülne a növény! 2019. június 14.
Nemcsak alacsony növényállományban, hanem akár térdig érő kultúrában is könnyedén kultivátorozhatunk, úgy, hogy a kultúrnövény nem, csak a gyom pusztul!
Már csak néhány napig tart GPS előrendelési akciónk! 2019. január 08.
Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy február 15-ével lezárul a november 1-jével, januárról februárra meghosszabbított GPS előrendelési akciónk. Az akció részleteivel kapcsolatban keresse GPS területi képviselő kollégáinkat!
Sorkövető munkagépfüggesztő-keret 2018. január 22.
A tavaszi szezon előtt új termékkel bővítettük munkagép kínálatunkat, kereskedelmi forgalomba bocsátottuk a korábban már bemutatott mAXI-CAM univerzális sorfelismerő munkagépfüggesztő- és kormányzó keretünket.