Kényelmesen is lehet csapágyat rendelni!

Kényelmesen is lehet csapágyat rendelni!

Az elmúlt években tapasztalható technológiai változások következményeként nemrégiben megújítottuk az Axial.hu weboldalt. Most egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk! Górcső alá vettük a webshopot is és néhány napja már éles is az új honlap!

A pandémia mindannyiunknak megváltoztatta az életkörülményeinket. Nemcsak a munkahelyi kötelezettségeinket kellett másképp ellátnunk, és az új helyzethez alkalmazkodni, illetve új eszközöket használni, hanem a magánéletben is számos eddig el nem képzelt megoldásokhoz nyúltunk – mindannyiunk biztonsága érdekében.

Sokan rendeltünk már korábban is webáruházakból, ezeknek a fő mozgatórugója a kényelem és a szélesebb kínálat volt. A kialakult vírushelyzet miatt viszont egyre inkább minimalizálni szeretnénk az üzletekben eltöltött időt, ezért inkább az online megrendeléseket helyezzük előtérbe.

 

Mindezen szempontokat figyelembe véve evidenssé vált, hogy a saját házunk táján is fejleszteni kell, hogy partnereink részére is kényelmesebbé, gyorsabbá, ergonomikusabbá alakítsuk a beszerzési lehetőségeket. Ennek érdekében mobilra optimalizáltuk webshopunkat, meg kívántuk teremteni a bárhol, bármikor rendelés lehetőségét. Már nem okozhat problémát, ha az irodától elszakadva jut eszünkbe, hogy a következő szervizhez az ékszíjat elfelejtettük megrendelni, hiszen könnyedén és egyszerűen leadhatjuk a rendelésünket a webshopban.

Természetesen a teljes oldalstruktúrát felülvizsgáltuk – felhasználói szemmel. Milyen elemek azok, amelyeken javítani kell? Van-e olyan része az oldalnak, amely zavaró lehet a látogató számára? Melyek azok a komponensek, amelyeket előtérbe kell helyezni? Mindezek megválaszolását követően fejlesztettük a webshopunkat, amely megörökölte az Axial.hu oldal design jegyeit is.

A cél egyértelműen az Önök könnyedebb oldal használata volt. Hisszük és bízunk abban, hogy munkánk nem volt hiábavaló, és látogatóink számára jobb felhasználói élményt tudunk biztosítani, az oldalaink böngészése során megtalálnak minden szükséges információt termékeinkről, továbbá a megrendelés egyszerűsége, valamint a különféle szállítási és fizetési megoldásaink, gyors teljesítésünk eredményeképpen visszatérő, elégedett webshop vásárlóink között üdvözölhetjük a jövőben.

 

Szeretnénk minél inkább függetleníteni magunkat és Önöket a különböző hatásoktól, amelyekkel nap mint nap szembesülünk, megküzdünk, és alkalmazkodunk. Számunkra a legfontosabb, hogy minden körülmény között is maradéktalanul kiszolgálhassuk a partnereink igényeit. Nem feltétlen kell csak a pandémiára gondolni – amikor leginkább a személyes kontaktok minimalizálása miatt érvelünk az online értékesítésben rejlő előnyökről, de bizony elérkezett az idő az agráriumban is az elektronikus úton való árubeszerzésre! Az Önök visszajelzései alapján is látjuk: igény van erre a csatornára!

Természetesen a vevőszolgálatunk minden tagja, jól képzett alkatrészes és szervizes kollégáink továbbra is az Önök rendelkezésére áll, bármilyen kérdés esetén! Tudjuk, hogy vannak olyan tételek, amelyeket csak előzetes beazonosítás, egyeztetések, felmérést követően lehet megrendelni. Tudjuk, hogy még sokan ódzkodnak az online lehetőségektől. Tudjuk, hogy a személyes kapcsolatok milyen sokat jelentenek – mindannyiunknak.

Termékkínálatunkban, így webshopunkban is számos termék megtalálható – nem csak a mezőgazdasági és építőipari / anyagmozgatási munkavégzéshez szükséges alkatrészek, hanem rengeteg populáris, a mindennapokban is használatos termék: seprű, gumicsizma, játékok, ruházat, fejlámpa, rovarriasztó, szerszámok, kisgépek, akkumulátorok, vadászati és kertészeti termékek, izzók.

Látogasson el webshopunkban, tapasztalja meg Ön is az online vásárlás könnyedségét és kényelmét!

 

https://webshop.axial.hu/

 

Szöveg: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

A képek illusztrációk. A webshop.axial.hu oldal képernyő fotói, melyen szereplő árak 2020. november 30-ig, illetve legfeljebb a készlet erejéig érvényesek.

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek