AXIÁL Webkonferencia 2.0 - Adattól a kijuttatásig!

AXIÁL Webkonferencia 2.0 - Adattól a kijuttatásig!

Itt van az ősz, itt van újra…! És mi is felkészültünk egy újabb webkonferenciára – ezúttal precíziós témában, megspékelve gépes újdonságokkal, érdekességekkel!

 

2020. november 4-én délelőtt 10 órától várunk minden kedves érdeklődőt – élőben jelentkezünk be Facebook csatornánkon: https://www.facebook.com/axialkft 

A szántóföldeken lassan a munkák végére ér mindenki, és ismét több figyelmet tud szentelni a legújabb trendekre, fejlesztésekre. Tudjuk, hogy eddig hiába is szerettünk volna beszámolni a legújabb megoldásokról, innovációkról, a dolgos mindennapok nem tették volna lehetővé, hogy ezek az információk elérjenek az érdeklődők számára.

Mostanra viszont elérkezettnek látjuk az időt, hogy beszámoljunk legújabb precíziós megoldásainkról! Kollégáink folyamatosan dolgoznak azon, hogy a Vantage szolgáltatásainkkal, a Trimble Ag szoftverével és az általunk fejlesztett mAXI-MAP szoftverrel adatból értékes információt tudjunk szolgáltatni és ezek révén segítsük partnereinket hatékonyabban, gazdaságosabban és környezetkímélőbben gazdálkodni.

E webkonferencián, élő adás keretében mutatjuk be, hogy milyen szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére, és hogyan működik a precíziós gazdálkodást támogató hátterünk.

 

 

Program:

  • Innovatív megoldások az AXIÁL Kft. gépkínálatában – körkép – 4 téma 5-5 percben
  • Aktuális szakmai kérdések – a talaj savanyodás kapcsán – a Carmeuse Kft. szakmai előadása 15 percben
  • Módszerek és szoftverek a szakszerű helyspecifikus gazdálkodásért. Adattól a kijuttatási tervig - Adatgyűjtés, térképezés, elemzés, zónalehatárolás - Az AXIÁL Kft. gyakorlati workshopja

 

A konferencia keretében lehetősége nyílik, hogy szakértőink megválaszolják az Ön kérdéseit is!

Kérjük, ezeket küldjék el számunkra a lenti űrlap kitöltésével a konferencia kezdetéig.

Ha menet közben merül fel kérdés, akkor a Facebook élő bejelentkezésnél kommentben oszthatják meg velünk ezeket az érdeklődéseket, amelyre az előadók még akkor válaszolni fognak!

 


 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek