AZ AXIÁL NEM VESZ RÉSZT A 2022. ÉVI AGRÁRGÉPSHOW KIÁLLÍTÁSON

AZ AXIÁL NEM VESZ RÉSZT A 2022. ÉVI AGRÁRGÉPSHOW KIÁLLÍTÁSON

Az AXIÁL Kft. a magyar mezőgazdaság és építőipar egyik meghatározó alkatrész- és gépforgalmazó, illetve szervizszolgáltatást nyújtó vállalata, így a hazai élelmiszertermelésre is jelentős hatással van.

E felelősség tudatában, valamint a koronavírus-járvány miatti növekvő esetszámokat látva a vállalat vezetősége úgy döntött, hogy nem vesz részt a 2022. január 26-29. között megrendezésre kerülő AgrárgépShow kiállításon.
 

 

„Hazánk egyik legnagyobb agrárszakmai rendezvényeként tekintünk a budapesti Hungexpo kiállítási központban megnyíló AgrárgépShowra, de az elmúlt közel másfél évben a dolgozóink és ügyfeleink védelmében hozott felelős döntések mellett kitartunk, ők a legfontosabbak számunkra, fő alkotórészei gépezetünknek. Ennek a gépezetnek pedig működnie kell, hogy a magyar gazdálkodók dolgozni tudjanak, élelmiszert állíthassanak elő az embereknek és egészségben térhessenek haza a nap végén a családjukhoz. Hisszük, el fog még jönni az az idő, amikor ismét biztonságban egy helyen mi meg tudjuk mutatni és Önök meg tudják nézni technológiai innovációinkat, amikor a maszkhasználatot mellőzve ismét láthatjuk egymás arcát és határozott kézfogással üdvözölhetjük barátainkat. Addig is, amíg elérkezik ez az idő, állunk ügyfeleink rendelkezésre különböző online és digitális platformjainkon. Vigyázzunk egymásra!” – indokolta a döntést Umenhoffer Péter, az AXIÁL Kft. marketingigazgatója.

Az eddigi években a Hungexpo és a MEGFOSZ közösen rendezte meg az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítást egymás társrendezvényeként. A külföldi szakkiállításokat figyelve és azok döntéseit követve az AgrárgépShow az idei évben nem kerül megrendezésre, de az AGROmashEXPO továbbra is várja a látogatókat január 26-29. között négy pavilonban, ahol a szövetség 20 tagvállalata is részt vesz az eseményen – olvasható a MEGFOSZ közleményében.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek