RZ-5,5/AC Verso szárzúzó az AXIÁL standon

RZ-5,5/AC Verso szárzúzó az AXIÁL standon

Hamarosan ismét megnyitja kapuit az AgrárgépShow, melyen az AXIÁL Kft is kiállítja termékeit. A 2024. január 24-27. között megrendezésre kerülő kiállításon a D pavilonban lesz látható az új RZ-5,5/AC Verso függőleges tengelyű szárzúzó is.

RZ-5,5/AC Verso függőleges tengelyű szárzúzó

Az AXIÁL Kft. 2023-tól kizárólagos forgalmazója az Agro-Contakt 2000 Kft. termékeinek, mely vállalat 2004-ben megvásárolta a nagymúltú Szolnoki Mezőgép Rt. termékeinek gyártási jogát. Az Európai Unió direktívái értelmében a preferált zöldugaroltatás jelentősége egyre inkább nő, amely legfőképpen a talajvédelmet, a talajtakarást, a talajkiszáradás elleni védelmet tartja szem előtt. Erre reflektálva a gyártó olyan tradicionális típusok, mint például az RZ-6 és az RZ-5,5 továbbfejlesztését tűzte ki célul, melyet mostanra be is fejezett.

 

 

A RZ-5,5/AC Verso szárzúzó napjainkra immáron korszerű prémium nyugati hajtásrendszerrel szerelt, melynek védelméről megcsúszókapcsolós rendszer gondoskodik. Strapabíró váz és vágószerkezet jellemző a gépre, mely mind fűre, illetve egyéb szármaradványokra is alkalmazható. A lezúzott szármaradványok szűkítve, illetve szétterítve is lezúzhatóak, ezzel is lehetőséget adva a zöldugaroltatás vagy bebálázás/állatetetés kiválasztására.

Az RZ-5,5 nagyteljesítményű szárzúzó legnagyobb előnye a függőleges tengelyű konstrukcióból adódik, amely a Magyarországon lévő kedvezőtlen, egyenetlen területek szárzúzására a legalkalmasabb a hosszú élettartama, az alacsony meghibásodási valószínűsége, illetve javítási költsége miatt.

 

 

A mulcsozó három rotorral rendelkezik, melynek üzemi fordulatszáma 740 ford./perc. A vágási magasság 40-340 mm között szabályozható hidraulikus munkahengerek, csavarorsós mechanizmus segítségével.

Az oldalszárnyak hidraulikusan csukhatók, így a szállítás, vonulás, tárolás optimális szélességgel oldható meg.

További információt IDE kattintva kaphat!

 

A gépet megtekintheti a HUNGEXPO D pavilonjában, az AXIÁL standon 2024. január 24. és 27. között. Szeretettel várjuk!

Elérhető

Kapcsolódó cikkek