Az AXIÁL Kft. precíziós gazdálkodási csapata tovább erősödik

Az AXIÁL Kft. precíziós gazdálkodási csapata tovább erősödik

A precíziós gazdálkodás szerepe folyamatosan nő, partnereink ezt portfóliónkat nézve is láthatják. Számunkra nagyon fontos, hogy ezt a tevékenységünket is megfelelő minőségi színvonalon tudjuk kínálni, éppen ezért bővítettük csapatunk létszámát.

 

A helyspecifikus szolgáltatások térnyerésével szükségét éreztük a csapat erősítésének: 2 új kolléga fogja a jövőben segíteni az agronómiai-szolgáltatási-szoftveres oldalt.

 

Szabó Péter Bence a nyugati országrészért lesz felelős:

Csorna, Dombóvár, Kaposfő, Pécs, Szekszárd, Székesfehérvár, Sárvár, Tatabánya, Zalaegerszeg és Baja tartozik a körzetébe.

Elérhetőségei: +3630 101 2612 / e-mail: szabopb@axial.hu

Ádám Marcell pedig az ország keleti részén lévő telephelyeink gazdája lesz a precíziós szolgáltatások tekintetében:

Békéscsaba, Debrecen, Hódmezővásárhely, Kerecsend, Miskolc, Nyíregyháza, Orosháza, Szolnok és Üllő.

Elérhetőségei: +3630 101 2611 / e-mail: adamm@axial.hu

 

 

Bármilyen helyspecifikus kérdés megválaszolásában állnak rendelkezésre, amely a szolgáltatási / szoftveres megoldásokkal kapcsolatos, nyugodtan forduljanak hozzájuk a megadott elérhetőségeiken.

 

Csapatunk bővítésének célja egyértelműen az Önök igényeinek minél szélesebb körű kielégítése, a felmerülő kérdésekre, megoldásokra való válaszkeresés lehető legrövidebb időben való reagálás. Hiszen számunkra nagyon fontos, hogy partnereink könnyen kezelhető rendszerekkel dolgozzanak, azokhoz megfelelő háttértámogatást kapjanak, és ha kérdés merül fel, akkor arra gyorsan tudjunk reagálni. A precíziós technológia iránti egyre növekvő érdeklődés érdekében ez egy nélkülözhetetlen lépés volt!

 

Forduljanak munkatársainkhoz bizalommal!

 

Szöveg: Baranyiné Hutai Anikó, marketingkommunikációs menedzser

Kép: AXIÁL Kft.

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek