Kössön növénybiztosítást az AFS tanácsadóinak segítségével! 2023. szeptember 29. 1 Perc
Csatlakozzon a biztonságra törekvő gazdálkodók táborához Ön is, és kössön növénybiztosítást az AFS tanácsadóin keresztül az Agrár Biztosítóval!
Megemelte a kormány az agár- kárenyhítési alap keretét 2023. március 30.
„A történelmi léptékű szárazság okozta károk enyhítése az agrárpolitika számára kiemelt feladat a gazdálkodók talpon maradásának segítése érdekében."
Tényleg drága gépet finanszíroztatni? 2023. február 23. 3 Perc
Gyakran tárgyalt kérdések közé tartozik a finanszírozás, ezért egy rövid példán keresztül szeretnénk irányt mutatni a pénzügyi szolgáltatásaink világában.
Rövidesen megkezdődik a mezőgazdasági biztosítási díjtámogatások kifizetése 2023. január 30. 1 Perc
közölte Nagy István az Agrárminisztérium honlapján megjelent hírben. „A mostani döntéssel a 2022. év vonatkozásában további több, mint 23 ezer kérelem kapcsán csaknem 14 milliárd forint támogatás került jóváhagyásra”,- közölte még a miniszter.
Kössön növénybiztosítást akár 0% önrésszel! 2022. április 08. 1 Perc
Bármikor jöhet jégeső, de akár felhőszakadás, fagy, tűz is, ami ellen védekezni ugyan nem lehet, az időjárás okozta károkat, pénzügyi veszteségeket mérsékelni viszont igen. Erre megoldást nyújt a növénybiztosítás.
Folytatódik a Széchenyi Lízing GO! program 2022-ben is 2022. január 07. 2 Perc
Mint az ismeretes, 2021-ben az NHP program lezárását követően, szeptember 1-től megjelentek új, támogatott hitel és lízingkonstrukciók a piacon.
Ne várjon az utolsó pillanatig! 2021. október 26. 1 Perc
A növénybiztosítási időszak jellemzően a tavasz, de nem érdemes várni az utolsó pillanatig a cikkünkben szereplő okok miatt.
A gép érték – Önök tudják ezt igazán 2021. szeptember 30. 1 Perc
Őrizzük meg – Ebben segítünk mi!
Tippek a sikeres pályázati projektekhez 2021. június 04. 2 Perc
Jobbnál jobb pályázatok jelentek/jelennek meg a mezőgazdasági vállalkozások számára. De ezek már nem általános géptámogatások. Alaposan gondolja át mire pályázik, és hogyan. A sikeres projekt sok összetevős. Ennek lebonyolításához adunk most tippeket!
Agrártámogatások – Pénzügyi megoldást keresve… 2021. május 17. 2 Perc
„Óriási pénzeső a magyar agráriumban: ezek az új pályázatok várhatók 2021-ben” címmel jelent meg egy cikk az Agrárszektor.hu oldalon április 22-én. Ez valóban így van!
Növénybiztosítás - Igényeljen vissza akár 65% támogatást! 2021. április 29. 2 Perc
Bármikor jöhet jégeső, de akár felhőszakadás, fagy, tűz is, ami ellen védekezni ugyan nem lehet, a kár anyagi következményeit mérsékelni viszont igen. Ha rendelkezik növénybiztosítással!
Korszakváltás az AFS Kft.-nél 2021. április 08. 1 Perc
2021. április közepétől új időszámítás kezdődik az Axiál Financial Services Kft. (AFS Kft.) életében. A több mint 10 éve használt, sokak által jól ismert papír alapú finanszírozási kérelmünket ugyanis digitális verzióra cseréljük.