Az AXIÁL idén is díjazta átalánydíjas partnereit

Az AXIÁL idén is díjazta átalánydíjas partnereit

2022. március 30-án az AXIÁL Kft. zsámbéki tájékoztatóján sor került a szerviz átalánydíjas szerződéses partnerek díjátadására.

A hagyományoknak megfelelően az idén is kiválasztotta a bajai központi vállalat három olyan céget, akik évek óta kiváló szervizpartnerei is. Az AXIÁL Kft. emlék díját az AXIÁL sajtótájékoztató keretein belül 2022 március 30-án ünnepélyes keretek között adták át.

 

Díjazottak:

  • Herczeg Család cégcsoport Baja, a díjat Herczeg Róbert tulajdonos vette át
  • Dabronc-Marcal cégcsoport, a díjat Simon Lajos tulajdonos vette át
  • Krecs Árpád egyéni vállalkozó, Nagykamarás

 

A díjakat átadta:

Harsányi Virág az AXIÁL Kft. stratégiai és fejlesztési igazgatója, Mezőfi Gábor a vállalat vevőszolgálati igazgatója, Torgyik Attila szervizüzletág igazgató, illetve Bátyity Antal és Kiss Attila régióigazgatók.

 

 

Átalánydíjas szolgáltatásainkat 2001-es évtől kezdve kínálja a vállalat partnereinek, az elmúlt több, mint 20 évben folyamatosan igazítva ennek feltételrendszerét a piaci igények, a technológiai fejlődés és a szervizekkel szembeni, folyamatosan változó elvárások szem előtt tartásával.

A szolgáltatási forma keretén belül egy évre előre megállapodva, leszerződve látja el a cég a mezőgazdasági-, raktártechnológiai és építőipari gépek, valamint a mezőgazdaságban alkalmazott precíziós rendszerek szakszervizét. A szerződések különböző modulokból állíthatóak össze, így minden üzemeltető a számára legkedvezőbb feltételekkel veheti igénybe szolgáltatásainkat.

 

Hogy miért jó ez a partnereknek?

  • előre tervezhető, kiszámítható munkadíj és kiszállási szervizköltségek a gazdálkodásban, ami a mai, gyorsan változó gazdasági környezetben felbecsülhetetlen előny
  • állandó műszaki gépfelügyelet, amellyel csökkenthető a gépmegállás lehetősége
  • dokumentált szolgáltatás, amely a szavatossági igények elbírálásánál jelentős megtakarítást jelenthet, az alkatrészek gyártó által való jóváírásánál
  • a szolgáltatásban való prioritás mellett nagyon nagy előny jelent, hogy ennél az előre részünkre megfizetett szolgáltatási formánál a szervizszerelők azonnali segítséget nyújtanak telefonon is, az esetleges hibajelenségek feltárásában, a gépüzemeltetés és gépbeállítás folyamatainál. Ezzel esetlegesen megspórolva a kiszállás idejét, vagyis amennyiben ez elegendő a hiba kiküszöbölésére, akkor a gépállás ideje jócskán lerövidül és az értékes idő termelésre fordítható.

 

Az átalánydíjas szolgáltatási forma alá vont gépek darabszáma, illetve a lehetőséget igénybe vevő ügyfeleink köre évről évre emelkedik és bővül, ami mutatja, hogy egyre többen döntenek a fenti előnyök kihasználása mellett.

 

Gratulálunk a díjazottaknak!

 

Ön az AXIÁL Kft. 2022. március 30-án megjelent hivatalos sajtóközleményét olvasta.


 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek