Minden precíz sor egy tökéletes ráfordulással kezdődik

Minden precíz sor egy tökéletes ráfordulással kezdődik

Trimble NextSwath automatika a táblavégi manőverekhez, most kedvezménnyel!

 

Limitált ideig az automatikus táblavégi fordulókhoz használható NextSwath funkció feloldókódját különleges ajánlatban értékesítjük! Egyszerűen aktiválható precizitás Trimble GFX-750 és Trimble TMX-2050-monitorokhoz, az AXIÁL Kft. kínálatában.

 

 

Mi az a NextSwath?

A beszédes név tulajdonképpen magában is rejti a választ erre a kérdésre: a funkció segítségével a gépkezelő közbeavatkozása nélkül tud megfordulni a teljes gépkapcsolat. Az elsődleges cél, hogy a munkagép a lehető leghamarabb és legpontosabban ráálljon a megfelelő nyomra, ennek érdekében a vezérlés figyelembe veszi a gépkapcsolat szélességét és hosszát, illetve a forduló sugarát. A felhasználó kiválaszthatja többek között, hogy a fordulás hol történjen – a tábla határvonalain belül, vagy azon kívül -, illetve a szegett táblarészen optimalizálható az irányítás úgy, hogy a lehető legkevesebbet taposson a gépkapcsolat.

 

Kiknek ajánljuk?

  • Azoknak, akik szeretnék kihozni a maximumot Trimble rendszerükből
  • Azoknak, akik szeretnék teljes mértékben testre szabni a munkavégzés jellegét

 

Milyen előnyei vannak a NextSwath funkciónak?

  • Segítségével a munkagép hamarabb rááll a nyomvonalra
  • Használatával csökkenthető a táblaszéleken tapasztalt taposás
  • Tovább csökkenti a gépkezelő leterheltségét

 

A partnerek igényeit figyelembe véve a Trimble folyamatosan fejleszti a NextSwath funkciót, ezért a funkció segítségével mára már nem csupán az automata fordulás érhető el, hanem kiválasztható az is, hogy mindez melyik fogásba történjen, valamint elérhetők különböző fordulási minták is.

A NextSwath egyike a számos olyan funkciónak, mely a Trimble precíziós megoldásait kiemelkedővé teszi a piactársakkal szemben, és amely egyértelműen a csúcskategóriás gyártók közé emeli az amerikai vállalatot.

 

További tájékoztatás és az ajánlat részletei területileg illetékes kollégáinknál érhetők el.

 

Szöveg, kép: Böjtös Máté, termékmenedzser

Elérhető

Kapcsolódó cikkek