Átadásra kerülnek az adományok az Ukrajnából érkező rászorulóknak

Átadásra kerülnek az adományok az Ukrajnából érkező rászorulóknak

A mai nap folyamán útnak indítottuk az elmúlt két hétben az AXIÁL Kft. 19 telephelye által összegyűjtött adományokat.

A gyűjtés során beérkezett felajánlásokat mintegy 15 raklap mennyiségben tudtunk szállításra készíteni. Tartós élelmiszertől kezdve, babaápolási cikkeket át felnőtt és gyermekruházatig szinte minden szükséges árucikk megérkezett az AXIÁL Kft. központi telephelyére, Bajára.
 


Az összegyűjtött adományokat két nagyobb „csomagra” választottuk szét, ugyanis több helyszínen is elkél a segítségünk. Az egyik szállítmány a mai nap folyamán a Hód-Mezőgazda Zrt. területére fog megérkezni, ahol az AXIÁL Kft-vel közösen 70 Ukrajnából érkező személy ellátása kerül megoldásra. A másik szállítmány pedig a Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezetével közösen szervezett gyűjtésnek köszönhetően 2022. március 28-án, hétfőn kerül átadásra Baján.

Büszkék vagyunk kollégáinkra és partnereinkre ugyanis a nagy mennyiségű adomány mindenképp példás magatartásról és hozzáállásról tesz tanúbizonyságot.
 


Szeretnénk megköszönni mind a 19 AXIÁL telephelynek, hogy komolyan vették a vállalat által szervezett adománygyűjtést és prioritásként tekintettek az Ukrajnából érkező rászorulók támogatására.

Továbbá szeretnénk megköszönni a Magyar Vöröskereszt Bács-Kiskun Megyei Szervezet megyei igazgató, Lipóthné Komjáti Andrea, illetve Török Sándorné Rita, területi vezető segítségét, akik a gyűjtés során készségesen rendelkezésünkre álltak és támogatást nyújtottak a felajánlások megfelelő helyszínre történő eljuttatásában.

 

Szöveg: Goldring Bence, marketingmenedzser, Axiál Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek