Az AgRun csapata az Ultrabalatonon  és az Ultra Tisza-tó futóversenyen

Az AgRun csapata az Ultrabalatonon és az Ultra Tisza-tó futóversenyen

Néhány évvel ezelőtt kollégáink megalapították az AgRun futócsapatot és azóta minden esztendőben hírt adunk az Ultrabalatonon való részvételükről és a sikeres teljesítésről.

Ezúttal sincs ez másként: bár a balatoni kör bő 2 hónappal ezelőtt zajlott, viszont a 2023-as szezon új kihívást is hozott a csapat életében: bevették a Tisza-tavat is!

Ultrabalaton:

Május első hétvégéjén 8 fővel vágott neki a brigád a 210 km hosszú versenytáv megtételének, amelyet 20 óra 01 perc 42 mp alatt abszolváltak. Az AXIÁL Kft. munkatársait Baranyiné Hutai Anikó (jelenleg GYES-en lévő marketinges kolléganőnk), Baranyi Péter (szervizmérnök), Okvátovity István (térinformatikus fejlesztő) és Puskásné Marcsi (szervizszerelő kollégánk felesége), valamint kísérőként Puskás Márk (szervizszerelő) képviselte.

Az eredményeket tekintve összesen 1252 induló csapatból 596. helyezést értek el, míg a 8 fős férfi csapat kategóriájában 102 indulóból a 42. helyezést értek el.
 


Ultra Tisza-tó:

Július első hétvégéjén 5 fővel indult meg a csapat a 130 km hosszúságú oda-vissza körnek a Tisza-tavon. Már a májusi futóversenyen is kijutott a hőségből, itt viszont még jobban befűtöttek a lelkes kollégáknak. Ennek ellenére a délelőtt 10:45-kor eldördült rajtot követően 12 óra 18 perc 28 mp múlva célba is érkeztek. Okvátovity István és Baranyiné Hutai Anikó már törzstagként üdvözölte új AXIÁL-os kollégájukat, Zélity Martint (szervizmérnök). Baranyi Péter ezen az eseményen sajnos csak kísérőként tudott részt venni korábbi térdsérülése miatt, de szerepe igen fontos volt, hiszen ez a rendezvény jóval nagyobb logisztikát igényelt, mint bármelyik korábbi megmérettetés.

Az Agrun a Tisza-tó partján is szépen teljesített, a 283 nevezett csapatból az 59. helyezést értek el, az 5-10 fős csapatok kategóriájában pedig 35. helyezést értek el összesen 194 induló között!
 


Gratulálunk kollégáinknak és további sikeres versenyzést kívánunk!

 

Szöveg: Okvátovity István, térinformatikus fejlesztő, AXIÁL Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek