Annaburger gyártástechnológiai fejlesztések 2023. szeptember 04. 3 Perc
Az Annaburger egy elismert és innovatív mezőgazdasági gépek gyártója, amely évtizedek óta vezető szerepet tölt be a mezőgazdasági iparban.
Német precizitás Annaburgból 2023. augusztus 01. 2 Perc
Az ANNABURGER termékeket választó gazdák hosszú távra terveznek. Ugyanis a Szász-Anhalt tartományban fekvő Annaburg-ból származó mezőgazdasági gépeket köztudottan strapabíró felépítés és évtizedekre nyúló, rendkívül hosszú élettartam jellemzi.
Annaburger, a sokoldalú megoldás 2022. május 13. 4 Perc
Krecs Árpád több szállal kötődik az AXIÁL-hoz, de az Annaburger cserefelépítményes pótkocsikkal a kapcsolatukat tovább erősíti.
Jó gépkezelővel szárnyal az Annaburger átrakókocsi Békésben 2021. augusztus 09. 3 Perc
Békésben, a Kettős-Körös partja melletti területeken gazdálkodik a Vizesbánom Kft, tavaly vásároltak meg a MANAX Kft. gépállományából egy Annaburger 22.16 átrakókocsit. A cég vezetője, Pataki László mesélt arról, mennyire bizonyult hasznosnak a beruházás.
Precíziós gazdálkodás az ANNABURGER-től (+prospektus) 2021. július 14. 2 Perc
Tudta? ANNABURGER gépekre is lehet pályázni VP2-4.1.8-21 Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatására kiírt pályázat keretében.
Prémium minőségű gépek az Annaburgertől 2020. szeptember 25. 4 Perc
A megfelelő eszköz kiválasztása a trágyakijuttatásra összetett kérdés, azonban az Annaburger széles kínálattal segíti a gazdálkodókat választásban.
Évente 10 ezer tonna szervestrágyát szórnak ki az Annaburgerek Újszilváson 2020. augusztus 19. 4 Perc
Újszilváson gazdálkodik 1800 hektáron a Peng-Farm Kft., telepén Kiss Norbert, a családi vállalkozás egyik tulajdonosa beszélt arról, hogyan történik a termelés a mindennapokban, és miként vált be az Annaburger HTS 16.04 típusú trágyaszóró a gyakorlatban.
Precíz, erős, megbízható trágyaszórók 2020. június 29.
A megfelelő eszköz kiválasztása a trágyakijuttatásra összetett kérdés. A gazdaság mérete mellett figyelemmel kell lennünk az éves szinten kiszórandó trágyamennyiségére, illetve arra, hogy milyen anyagot akarunk a területre kijuttatni gépünkkel.
Egyből 2 2019. december 18.
Egyből kettő a jelent eseten nem mínusz egy, hanem plusz kettő: Csernus Balázs egyszerre két Annaburger szervestrágyaszórót vásárolt, és nagyon elégedett velük.
ANNABURGER újdonságok az AGRITECHNICA-n 2019. november 08.
Az ANNABURGER az idei AGRITECHNICA kiállításon három újdonsággal is jelentkezik: új nyerges, billenőplatós pótkocsi és tridem tartálykocsi, illetve traktorvontatású, szintén tridem tengelyes hígtrágya kijuttató is felvonul.
Válasszon összeillő gépeket! 2019. október 22.
Az Új Alkotmány Kft. története hasznos olvasmány lehet minden gazdaság számára. Minden jó, ha a vége jó: A CLAAS ARION traktorok és a 2 Annaburger szervestrágya-szóró kiváló összhangban dolgozik Mezőkovácsházán.
Mi alapján érdemes szervestrágya-szórót választani? 2019. szeptember 20.
Az Agroinform.hu e heti körkérdésében a tápanyag-utánpótlás, azon belül is a szervestrágya-szórók jellemzőivel és a gépválasztás kritériumaival foglalkozik.
  • 1
  • 2