A sikert arató AXICORN csomagolás

A sikert arató AXICORN csomagolás

Idén 38. alkalommal rendezte meg a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) a HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyt, ahol a SIPOS GROUP I PRINT 4 YOU vállalata különdíjas elismerésben részesült a cégünk számára készített csomagolással.

A PACK-MARKET PORTÁL kitüntetését az AXICORN promóciós fogyasztói csomagolás elkészítésével érdemelte ki a vállalat, melyet 2021. év elején az előző évi hagyományos évértékelőnkre készíttettünk egy tökéletes élmény részeként.




Érdekességképpen az AXICORN névre szóló csomagolás mellett az I PRINT 4 YOU tervezőcsapata az úgynevezett „okoscsomagolás” technológáját is alkalmazta, ami még magasabb fogyasztói élmény nyújtását tette lehetővé. Egy QR-kód segítségével összekötötték a fogyasztót az AXIÁL Kft. Spotify zenei listánkkal. Mindenképpen megéri csatlakozni, hiszen a Spotify-on minden pillanathoz megtalálható a megfelelő zene.

SIPOS Csoporthoz tartozó I PRINT nyomdának köszönhetően készültek el a sós kukoricák csomagolóanyagai a Magyarországon egyedülálló HP indigo 20000 digitális nyomdagéppel.
 

 

Köszönjük a SIPOS GROUP csapatának, hogy elkészítették ezt a csodálatos csomagolást, mely úgy látszik nemcsak partnereink, hanem a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség tetszését is teljes mértékben elnyerte.

Bízunk benne, hogy szoros kapcsolatunkkal a jövőben is hasonló sikereket tudunk elérni.

 

Forrás: IPRINT4YOU

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek