XX. AXIÁL Motoros Túraklub találkozó (dolgozói beszámoló)

XX. AXIÁL Motoros Túraklub találkozó (dolgozói beszámoló)

Hosszas szervező munka előzte meg a 20. találkozónkat, melyet Velem községben, Novák Üdülőfaluban tartottunk.

Lajosmizsén kezdődött a sorozat, ami a covid-os évek alatt sem szünetelt. Jártunk az Északi-Közép hegységben, a Mecsekben, a Tátrában és az Alpokban is.
 


 

Fendt és Horsch gyári látogatás is szerepelt a motoros programban már.

Pénteken Székesfehérvárról Velembe út során betértünk az Axiál Sárvári telephelyére is. Szállásfoglalás után még egy kört tettünk az Alpok ausztriai völgyeiben. Jó hangulatú bemutatkozó esten az Axiál vezetőség ajándékait kapta meg minden motoros és utasa, ami egy Túraklubos jubileumi feliratozású póló és motoros matrica volt.

Másnap 3 csoportban vágott neki a 48 fő 200 km feletti távra levő célpontunknak Puchenstuben településre. Az út nagyon szép tájakon és jó utakon vezetett, kis forgalommal, azonban az esőzés miatt csúszóssá is váltak sok helyen. Főként Gloggnitz környékén jelentett problémát a síkos útak. Ebéd után kissé rövidített úton érkeztünk meg Novákfalvába. Vacsora után nem csak a résztvevők kaptak ajándékot, de a szervezőt is meglepte a csapat egy értékes ajándék utalvánnyal, ami egy profi motoros túraszervező cégnél váltható be. Köszönetem ezúton is mindenkinek!
 


A hétvégi programot pénteken táncest, vasárnap íjászat és a történelmi emlékparkhoz tartozó képtárban egy tárlatvezetés színesítette. Nagyon jól éreztük magunkat idén is.

Folytatás következik 2025-ben!

 

Szöveg: Török Ferenc, területi képviselő, AXIÁL Kft.

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek