Fedezze fel a kertészkedés könnyedségét Makita akkumulátoros kerti gépekkel! 2024. április 19. 1 Perc
Vegyen részt a Makita roadshowján és ismerje meg az XGT technológia előnyeit személyesen! Szegeden, Pécsett, Békéscsabán, Tatabányán, Debrecenben, Nyíregyházán és Szombathelyen az AXIÁL Kft. munkatársai is állnak rendelkezésére!
Makita 2024/1 kerti ajánlat (+prospektus) 2024. március 12. 1 Perc
Kezdetét vette a Makita kertészeti és erdészeti kisgépekre, illetve segédanyagokra vonatkozó tavaszi-nyári kampánya, mely 2024.03.01-től 2024.08.31-ig tart.
Nagy volumenű Makita-eszköz eladás Debrecenben 2023. december 14. 1 Perc
Még novemberben kaptuk a hírt, hogy a debreceni üzletünk kimagasló értékben adott el Makita eszközöket partnerünknek, a Nagisz Zrt.-nek. Ezúton is köszönjük a bizalmat!
A Makita elismerését hozta haza kollégánk Japánból 2019. december 12.
A Makita Corporation világszerte versenyt hirdetett viszonteladói között. A kiírás Magyarországra is eljutott, és akik kiemelkedő eredményeket értek el a Makita termékek értékesítésében, azokat egyhetes japán úttal jutalmazták.
Nincs több rakoncátlan szegély (+katalógus) 2019. augusztus 21.
Sok előnye van a kerti akkumulátoros gépeknek, mint például a könnyű indítás, nem kell manőverezni munka közben a hosszabbítóval, nincs füst és kellemetlen szag, csendes, nem kell plusz adalék, pl. motorolaj a működtetéshez és még a tárolás is egyszerűbb.
Gondtalan sövényvágás Makitával (+katalógus) 2019. július 09.
Folyamatosan bővül a Makita akkumulátoros gépeinek száma. Nagy előnyük a vezetékmentesség, a csendes üzemmód, illetve az akksik kompatibilisek a márka többi ilyen típusú készülékével. Íme most két, akksival működő sövényvágó is a kínálatból!
Megszeretteti veled a fűnyírást (Totalcar cikk!) 2019. július 04.
Néhányan szeretnek füvet nyírni – biztosan létezik ilyen ember – ők modern fűnyírótraktort vesznek. Akinek a fűnyírás megoldandó probléma, az meg vesz egy akksis DLM460PG2 Makitát.
Egyszerű megoldás tűzveszély ellen 2019. június 17.
A kombájn vagy bálázó üzemeltetése során könnyen lerakódhat a szalma, a törek, a pelyva stb., amely igen tűzveszélyes. Az idegen anyagokat célszerű eltávolítani és a gép egyes egységeit levegővel átfúvatni a biztonságos működésért.
Hatékony eszköz a bajai zöldterületek karbantartásához 2019. június 12.
Mi sem bizonyítja jobban egy termék hatékonyságát és megbízhatóságát, mint amikor maga a forgalmazó is vásárol egyet saját használatra. Ennek ékes példája a 2019 májusában eszközölt beruházásunk, amikor is egy Makita PTM1200 fűnyírótraktort szereztünk be.
Akkumulátoros Makita fűnyírók kínálatunkban (+katalógus) 2019. április 18.
Mivel a Makita fontosnak tartja a környezetvédelmet, egyre több akkumulátoros gépet fejleszt, hogy a felhasználók a lehető „legzöldebben” és legkényelmesebben ápolhassák kertjüket. A bővülő kínálat kapcsán most három akkus fűnyírót mutatunk be Önnek!
Több mint 27-féle akkus, Makita kertigép (+katalógus) 2019. április 15.
A Makita elkötelezett a környezetbarát akkumulátoros gépcsalád folyamatos fejlesztésében, globálisan is hozzájárulva ezzel a fenntartható társadalom kialakításához.
Eddig nem volt Makitája?! Na, majd most! (+videó) 2018. május 30.
Vályi Pisti utánozhatatlan stílusában ismerhetjük meg a Makita akkumulátoros gépeinek kínálatát. Közel 25 perces a videó, készítsen be rágcsát, tegye fel a lábát, és kattintson a lejátszás gombra!
  • 1
  • 2