Makita 2024/1 kerti ajánlat (+prospektus)

Makita 2024/1 kerti ajánlat (+prospektus)

Kezdetét vette a Makita kertészeti és erdészeti kisgépekre, illetve segédanyagokra vonatkozó tavaszi-nyári kampánya, mely 2024.03.01-től 2024.08.31-ig tart.

 

 

Az akciós kínálatban nagy választékban találhatók fűnyírók, láncfűrészek, sövényvágók, fűkaszák, és még sok egyéb termék, melyek kertápoláshoz, erdőgazdálkodáshoz kiválóan használhatóak. Tovább bővült az akkumulátoros gépek palettája, a kínálatban új sövényvágók, fűnyírók, metszőolló, illetve már gyepszellőztető is található.

Természetesen a segédanyagok is megtalálhatók a kínálatban, damilok, damil fejek, láncfűrész láncok, kenőanyagok is nagy választékban elérhetők.

A kiadványban a gépek műszaki adatai mellett sok-sok egyéb hasznos információt találhat a gépek üzemeltetéséről, kertápolásról, de az Önnek leginkább megfelelő gép kiválasztásához is találhat néhány jó tanácsot.

Az akciós prospektusokat megtalálhatja üzleteinkben, vagy megtekintheti online. Az akcióban szereplő termékeket keresse az AXIÁL Kft. üzleteiben, érdeklődjön területi képviselő kollégáinknál!

 

 

 

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek