„M”, mint Minőség, „M”, mint MONOSEM

„M”, mint Minőség, „M”, mint MONOSEM

1996 óta töretlenül folyik az együttműködés a francia Edmond Ribouleau kovácsmester által alapított MONOSEM gépgyártó cég és az AXIÁL Kft. között. A MONOSEM név mára már egyet jelent minőséggel, sokoldalúsággal és egyszerűséggel a magyar gazdák körében.

A franciaországi kisvárosból, Largeasse-ból induló gépgyártó cég már a 60-as évektől vetőgépeket fejleszt, a vízszintes adagolócellás mechanikus vetőgéptől kezdve, folyamatos fejlesztéseket követve a mai precíziós gépekig. A mai korszerű gépek ismertek egyszerűségükről, pontosságukról, megbízhatóságukról és értéktartásukról. Az AXIÁL Kft. kínálatában megjelennek a 6-, 8-, és 12-soros gépek, ezek közül függesztett kivitelben mindhárom kategóriában, vontatott kivitelben pedig 8-soros változatban.

A magyarországi vetőgép piacot tekintve egy átlagos évben 350-450 nyugati gyártású gép kerül értékesítésre, melyet nagy mértékben befolyásol az aktuális terménypiac helyzete, a támogatási lehetőségek, valamint az egyik legfontosabb tényező, az időjárás. A korábbi évektől megjelentek a kínálatban „keleti” vetőgépek is, amelyek nagyrészt a nyugati gyártók megoldásait ellesve próbálnak gyártani, a tapasztalatok szerint silányabb minőségben, lényegesen kevesebb műszaki tartalommal és tudással.

A MONOSEM vetőgépeket két csoportra tudjuk bontani, elektromos és mechanikus hajtású pneumatikus gépekre. Manapság egyre nagyobb teret nyernek az elektromos hajtású vetőgépek, azonban nem szabad megfeledkeznünk a láncos meghajtású megoldásról sem. A mechanikus hajtású vetőgépek könnyen beállíthatóak, megbízhatóan és precízen dolgoznak, odafigyelve és karbantartva hosszú éveken keresztül hű társak lehetnek az egyik legfontosabb művelet, a vetés során. Továbbra is bizton állíthatjuk, hogy a magyar közepes-és nagyüzemek számára legjobb választás az AXIÁL Kft. által forgalmazott Monosem termékcsalád.

Mi szól továbbá a mechanikus hajtású Monosem vetőgépek mellett?
 

  • minőségi középút az olcsó keleti, és a drágább kategóriájú elektromos hajtású vetőgépek között
  • több évtizedes tapasztalat, gyártói know-how tudás
  • több száz magyarországi referenciahely
  • megbízható, folyamatos alkatrészellátás
  • stabil szervizháttér
  • kiváló értéktartás
  • szezon előtti előrendelési akció
     

A Monosem vetőgépek az előző évek során is előrendelhetőek voltak ősszel, ami idén sem változik, annak érdekében, hogy a gazdák időben és kedvező áron jussanak gépekhez. Idén ősszel a mechanikus hajtású vetőgépekre hirdetünk előrendelési akciót. Az akció részleteiről további információt területileg illetékes kollégáinktól kaphat.

 

Szöveg: Várady-Szabó Márton, termékmenedzser, Axiál Kft.

Fotó: AXIÁL Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek