Készül a Hyundai a BAUMA kiállításra

Készül a Hyundai a BAUMA kiállításra

Idén 2022.október 24-30 között 33. alkalommal kerül megrendezésre Münchenben a 33. BAUMA kiállítás, az építőipari és építőanyag-gyártó gépek, bányászati gépek, építőipari járművek és berendezések legnagyobb vására.

Elképesztő termékkínálat

A Hyundai márka összesen 22 gépet tervez bemutatni az idei müncheni rendezvényen. Köztük lesz, az európai kontinensen először, a Hyundai HA45A típusú csuklósdömper, mely kiegészíti a Hyundai kínálatát a lánctalpas és gumikerekes kotró és rakodógépek mellett. A Stage V kibocsátási normáknak megfelelő díjnyertes gépke átfogó választékát is kiállítják. Bemutatásra kerül a vérfrissítést kapott a teljes mini rakodógép-kínálatuk.

Hidrogén megoldások

A Hyundai gépei mellett a jövőbe is bepillantást enged - egy hidrogén üzemanyagcellával működő gumikerekes kotrógépet is bemutatnak. Mivel egyetlen kibocsátása a víz, ez egy újabb lépés a szén-dioxid-mentes jövő felé.

Az üzenet megerősítése érdekében a Hyundai Motor Company ugyanitt mutatja be hidrogén üzemanyaggal működő autóját, a Nexo-t. Ez az együttműködés segít demonstrálni a Hyundai márka vezető pozícióját ebben az úttörő technológiában.

A jövő zónája

A legmodernebb építési technológia az egyik nagy értékesítési pontjuk, és a legújabb gondolkodásmódjuk bemutatására egy technológiai zónát építenek, ahol az összes alkalmazást egy helyre összehozták. A Hi-Mate, Hi-Detect, Hi-Assist, Hi-Site és Hi-Care funkciókat, amelyek mindegyike saját standdal rendelkezik, érintőképernyőkkel, mobilalkalmazásokkal és egy kiállítási drónnal. A terem közepén egy elektromos és egy hidrogén üzemanyagcellás gép lesz kiállítva, egyedülálló betekintést nyújtva gépeik jövőjébe. Végül pedig egy kis szórakozásként lesz egy kotrógép szimulátor, amely szerintünk nagyon népszerű lesz.

Gondolkodj tovább, gondolkodj a jövőben!

 

Forrás: Hyundai

Fordította: Goldring Bence, marketingmenedzser, Axiál Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek