Szeretetteljes fogadtatás a Tarka-Barka Lakóotthonban

Szeretetteljes fogadtatás a Tarka-Barka Lakóotthonban

A Baján található Garai Ház Alapítvány Tarka-Barka Lakóotthon megkeresésére az AXIÁL Kft. egy fagyasztószekrényt és egy szárítógépet adományozott az intézménynek.

A készülékeket Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője adta át a lakóknak és az otthon munkatársainak 2022. szeptember 14-én.

A Tarka-Barka Lakóotthonban 10 fő gondoskodásra szoruló lakó él, akiket 5 fő munkatárs lát el. A lakók különböző technikákkal kézműves tárgyakat készítenek, de fő profiljuk a gyertyaöntés. Egy napjukról és kézműves tevékenységükről az alábbi linken látható egy videó: https://www.youtube.com/watch?v=FC1cDXAhgcU

„A megkeresést olvasva és a videót látva nem volt kérdés számunkra, hogy támogatjuk a kérést és beszerezzük a szükséges fagyasztószekrényt és szárítógépet. Ezúton is köszönjük a szeretetteljes fogadtatást, amelyben részesítettek bennünket és bízunk benne, hogy a lakók és a dolgozók segítségére lesznek az átadott háztartási készülékek.” – mondta Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi.

Forrás, kép: AXIÁL Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek