Felkészültünk a szüretre

Felkészültünk a szüretre

Adja le 2022. október 1. és december 5. között jövő évi Gregoire szőlőkombájn alkatrész igényeit és az AXIÁL Kft. listaáraiból 18% kedvezményben részesíti. A vállalat minden szükséges kopóalkatrészt kínál, amire szüksége van, legyen az régi vagy új típus.

A fő kopóalkatrészek a cég raktáraiból azonnal elérhetők, de váratlan meghibásodásokat is ki tudunk szolgálni, négy-öt munkanapon belül, normál szállítással, de ha szükséges, gyorspostás szállítással akár egy-két munkanap alatt is.

Kínálatunkban Gregoire Original és utángyártott alkatrészek is megtalálhatóak. A Gregoire Original alkatrészek növelik a gépek élettartamát. Ezeket úgy tervezték, hogy szigorú üzemeltetési feltételeknek feleljenek meg.

A szűrők kifejezetten ezekhez a gépekhez készültek, védik a szennyeződésektől és a gyors elhasználódástól. Minden géptípushoz szükséges hidraulika-, levegő- vagy üzemanyagszűrőt készletezünk.

A gépeken sok a hidraulikatömlő, például a G8.270-en ötszáz méternyi. Ezeket a gyártástól kezdve ellenőrzik, hogy a lehető legjobb minőséget tudjuk nyújtani a felhasználóknak. A tömlők megbízhatósága a betakarítás kulcstényezője.

Lényeges egységek a gépekben a különböző hidromotorok, hidroszivattyúk, melyek biztosítják a megfelelő erőátvitelt, árameloszlást, forgatónyomatékot és megkönnyítik a haladást meredek lejtőkön is. Ezekhez és tartozékaikhoz minden szükséges pótalkatrész elérhető nálunk az AXIÁL Kft-nél.

Fontos elemei a gép betakarító egységének a pikkelyek, melyek hatására szinte egy szőlőszem se eshet le a földre. Különleges anyagból készülnek, és pneumatikus feszítésüknek köszönhetően nem igényelnek karbantartást, mechanikus rendszer hiányában minimális a kopás és a korrózió. Alakjuk tökéletesen fed, és lehetővé teszi a 15 centiméteres legalacsonyabb magasságú szüretelést is. Időtálló alkatrészek, de törés, hiba bármikor előfordulhat, így ezek pótlására is felkészültünk az országban 19 telephelyünkön.

A felhordó hevederek 95 százalékban javíthatók, minden szükséges pótalkatrészt tudunk adni. A hevederek nagyon ellenállók a szakadással szemben, ez teszi lehetővé javításukat. Lapátjaik könnyen cserélhetők pár csavar kicsavarásával. A betakarító rész egyik legfontosabb eleme a rázóegység, ezen belül a rázóbotok. Ezek igénybevétele az egyik legnagyobb a szüret alatt. Előfordul, hogy cserélni kell ezeket, ami pár perc alatt végrehajtható. Ennek tudatában nagy mennyiséggel készülünk fel rázóbotokból minden típusú betakarítógéphez, ha szükség van rá, azonnal elérhetők.

A Gregoire alkatrészekkel kapcsolatban érdeklődjön üzleteinkben, az ország 19 pontján, illetve területi képviselőinknél!

 

Szöveg: Keresztes Attila

Forrás: AXIÁL Híradó 2021. évi 4. száma

Elérhető

Kapcsolódó cikkek