Különleges státusszal ismerte el munkánkat a Manitou

Különleges státusszal ismerte el munkánkat a Manitou

Hatalmas elismerés számunkra, hogy idén nyáron Partner Dealer státusszal értékelte cégünk munkáját a kínálatunkban megtalálható francia központú Manitou márka.

A gyártó tavaly bevezetett új osztályzási rendszerében három kategóriába sorolják az értékesítési partnereket, ezek közül nyerte el az AXIÁL Kft. a legmagasabb szintet.

Az anyagmozgatáshoz használható mezőgazdasági-, építőipari- és logisztikai eszközöket gyártó Manitou az egyik meghatározó globális szereplő saját szegmensében. Ennek megfelelően a cég kiváló termékeit a világ minden táján megtalálható értékesítési hálózat juttatja el a felhasználókhoz.

Számtalan kereskedelmi partner vesz részt ebben a folyamatban, akik közül a legsikeresebb cégeket idén nyáron különleges elismerésben részesítette a gyártó egy Franciaországban megrendezett eseményen.

Ehhez a márka tavaly bevezetett új osztályozási rendszere szolgáltatott alapot, aminek segítségével 3 kategóriába sorolják a Manitou értékesítési partnereit. Többféle szempont szerint pontozzák a hálózat tagjait, akik a következő szinteket érhetik el:

70% alatt

Jóváhagyott Dealer

70-80% között

Elkötelezett Dealer

80% fölött

Partner Dealer

Kollégáink példaszerű munkájának köszönhetően az AXIÁL Kft. kiváló eredményt ért el 2021-ben, így 83,21%-os pontozással elnyertük a Manitou Partner Dealer státuszt. A világon csak néhány forgalmazó éri el ezt a rendkívül magas kategóriát, ami több kiváltságot biztosít az ide tartozó cégeknek. A megnyert díjjal azonban nem érdemes hátradőlni, hiszen azt csak folyamatosan fenntartott magas teljesítménnyel lehet hosszú távon birtokolni.

Köszönjük a rendkívüli elismerést a Manitou márkának és köszönjük kollégáink elkötelezett munkáját, ami lehetővé tette, hogy elhozhassuk a díjat. Rájuk alapozva készen állunk arra, hogy hosszú évekre megtartsuk a megtisztelő Manitou Partner Dealer címet!

Szöveg: Fejes Tamás, marketingmenedzser, Axiál Kft.

Fotók: Kürti Ivett, marketingmenedzser, Axiál Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek