Fendt kistraktort tavaszra!

Fendt kistraktort tavaszra!

Miközben a hetedik generációs 728 Vario Az Év Traktora és a 2023-as Agrárgépshow termékfejlesztési díjának kitüntetettje, ne feledkezzünk meg a kistestvéréről a negyedik generációs Fendt 300 Varioról sem!

Ebben is megtalálható a FendtONE kezelőrendszer és az összes olyan precíziós gazdálkodáshoz nélkülözhetetlen szoftver- és hardveropció, ami a frissen díjazott 700-asban.
 Legyen az zöld területen vagy szántóföldön végzett, szállítási vagy kommunális munkáról – a még több komforttal, funkcióval és hatékony technológiával felszerelt Fendt 300 Vario megbízható kísérője lesz a mindennapok során.

A 4 hengeres szériát 113-152LE közötti teljesítmény, 4 modell; 6,1t önsúly 10,5 t össztömeg, valamint fokozatmentes Vario hajtómű jellemzi. E széria csúcsmodellje a Fendt 314 Vario ugyancsak elnyerte az év traktorja címet 2020-ban.

Nagyméretű VisioPlus vezetőfülke az új FendtONE munkahellyel ötvözi a gép kezelését az irodai kommunikációval és precizitással.
 


 

A nyomvonalvezetés egyre fontosabbá válik a kompakt traktorok esetében. A Fendt 300 Vario Profi+ alapfelszereltségként rendelkezik a Fendt Guide nyomvonalvezetéssel. Ez magában foglal egy funkciót a terepi adatok rendszerezésére. A szántóföldek menedzselése otthon történik, majd a megbízással együtt elküldi a gépnek. Így a szántóföldhatárokat és nyomvonalakat tartalmazó megbízások a Fendt Guide segítségével a traktoron elvégezhetők. Mostantól minden területet ugyanazon adatkészlet alapján dolgoznak meg a teljes flottában. A Fendt TI (Teach In) Auto és a Fendt Guide Contour Assistant opcionálisan elérhető.

A Section Control és a VariableRateControl szintén opciók ebben a felszereltségi kategóriában. A Fendt 300 Vario Profi+ így ideálisan felszerelt a vetési-, trágyázási- vagy növényvédelmi munkákhoz. A karfán lévő 12"-os terminál alapfelszereltség, hogy a lehetőségek sokasága áttekinthető maradjon, különösen összetett munkagépekkel történő munkavégzés esetén. A Profi+ változat opcionálisan egy második, tetőben elhelyezett 12"-os terminállal is rendelhető, így a különböző traktorfunkciók három kijelzőterületre oszthatók.

Határtalanul precíz: online felhőn keresztüli adatcserével traktor és iroda között, helyfüggetlen flottakövetéssel mindez német minőségben a kezelés, a komfort és a megbízhatóság terén!

Infotainment 4.1 hangrendszer 4 High-End hangszóróval és mélynyomóval, valamint telefon kihangosító készlettel és 8 db mikrofonnal a tetőben - garantálja a tökéletes telefonálást és a hangzást a vezetőfülkében.

3L joystickkal az ISOBUSos munkagépek, a traktorfunkciók és a teljesen integrált Fendt homlokrakodó kezelése (beleértve az irányváltást is) a jobb kézzel fogásváltás nélkül megoldható. 27 különböző funkció vezérelhető erről az egy kezelőelemről, amely a legösszetettebb munkagépekhez is elegendő.

Mellső emelőmű - helyzet- és tehermentesítő szabályozással: a felszerelt munkagép pontosan követi a talaj kontúrját, eszközkímélő, kíméli a gyepet kaszáláskor és felesleges a tehermentesítő rugó ill. ennek a beállítása.
 


A nagytraktornál megszokott módon a karfába integrált kezelőelemek és a vezetőülés között nincs többé relatív elmozdulás növelve a komfortot és a biztonságos gépkezelést.

110 l/perc Loadsensing hidraulika szivattyú: alacsony fordulatszámon nagy teljesítményt nyújt fojtási veszteség nélkül.

Tapasztalja meg e széria kényelmét, tudását!

Az AXIÁL Kft. kínálatában tavasszal a 110 LE-s kiviteltől a 140 LE-s kivitelig mindent megtalál újgépként ill. a készlet erejéig kevés üzemórás kistraktorral is megkönnyítjük a tavaszi munkakezdést!

 

Szöveg: Kresz Gábor, AXIÁL Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek