Támogatás a bajai III. Béla Gimnáziumnak

Támogatás a bajai III. Béla Gimnáziumnak

Két millió forint támogatást adott Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője a bajai III. Béla Gimnázium a Művelt Ifjúságért Alapítványnak, melyről szóló jelképes csekket Arnóczki János, a gimnázium igazgatója vett át.

A gimnázium sajnos nem rendelkezik olyan méretű, zárt közösségi térrel, melyben időjárástól függetlenül lehet rendezvényt tartani az iskola valamennyi tanulójának – esetleg szüleinek - és tanárainak együttes részvételével, így a nagyobb események minden esetben igénylik a modern technika alkalmazását. A jelenlegi eszközök már 15 évesek és nem alkalmasak a mai igények kiszolgálására, ebből kifolyólag szükségessé vált az intézmény hangosítás- és közvetítéstechnikai eszközállományának korszerűsítése, hogy a távolabbi helyszíneken – például a tantermekben, esetleg otthonról – is nyomon lehessen követni a rendezvényeket.
 


 

A hangtechnikai modernizációt négy szervezet által nyújtott támogatásból fedezi az iskola. A képfelvételekhez, közvetítéshez szükséges videótechnika beszerzése pedig az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője által felajánlott 2 millió forintból válik lehetővé.

Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi és férje szintén az iskola tanulói voltak és három lányuk is a nagymúltú, neves intézménybe járt, ezért örömmel segítik a gimnáziumot, hogy az magas színvonalú tevékenységét a jövőben is zavartalanul folytathassa.
 


 

A III. Béla Gimnázium a Művelt Ifjúságért Alapítvány céljai között szerepel a diákok tantervi anyagon felüli ismeretszerzésének és a pedagógusok munkájának segítése, valamint az intézmény anyagi támogatása. Patronálja Ön is az alapítványt és az iskolát, melyet akár adójának 1%-os felajánlásával is megtehet!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingmenedzser, AXIÁL Kft.

Fotók: Kürti Ivett, marketingmenedzser, AXIÁL Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek