Elhunyt Volker Claas
  • Axiál
  • 2022. január 21. 1 Perc

Elhunyt Volker Claas

A CLAAS Csoport Részvényesi Bizottságának meghatározó tagja, Volker Claas 57 éves korában súlyos betegség után elhunyt.

Volker Claas édesapja Reinhold Claas, nagyapja pedig a cégalapító August Claas. A Felügyelőbizottság tagjaként 2000 és 2005 között tevékenykedett, 2005-től pedig a Részvényesi Bizottság tagja volt. A részvényesi és reprezentatív funkciók mellett Volker Claas 1994-től kezdve aktívan részt vett a vállalat működésében is. Szakterülete a piackutatás volt, amelyet 2004-től vezetett és a vállalat fontos részlegévé alakított.
 


 

"Volker Claas évtizedeken keresztül szorosan kötődött a CLAAS márkához. Az volt a törekvése, hogy a lehető legjobban megismerje ügyfeleinket, és biztosítsa teljes elégedettségüket. Sokéves szakértelmével nagyban hozzájárult családi vállalkozás növekedéséhez és az új piacok meghódításához" – emelte ki Thomas Böck, a CLAAS Csoport igazgatótanácsának elnöke.

Kiterjedt szaktudását és hasznos tanácsait mindenki nagyra becsülte, különösen a marketing és az értékesítés területén, valamint a stratégiai irányokkal kapcsolatos kérdésekben. Mély gyökerekkel rendelkezett a vállalatnál számos évnyi sikeres vezetői munkájának köszönhetően. A kollégák, az ügyfelek és a partnerek mindenekelőtt gyakorlatias és közvetlen jelleme miatt értékelték.

Volker Claas halálát mélységes szomorúsággal fogadták családtagjai, a részvényesek, a Csoport Igazgatósága és a munkatársak. A Harsányi család és az AXIÁL Kft. dolgozóinak nevében őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászolóknak.


Forrás: CLAAS
Fordította: Fejes Tamás, marketingmenedzser, Axiál Kft.

Elérhető

Kapcsolódó cikkek