AXIÁL Webkonferencia 4.0 EXTRA

AXIÁL Webkonferencia 4.0 EXTRA

Eddig minden a gépekről szólt? Szeretne többet hallani cégünk szolgáltatásairól vagy a vezetők terveiről, meglátásairól, javaslatairól? Akkor ezt az eseményt érdemes lesz követnie!

 

A járványhelyzet miatt valamennyi rendezvény elmaradt hazánkban, köztük az olyan mezőgazdasági kiállítások is, mint például az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok vagy az AgrárgépShow. A hosszú időn át tartó rendkívüli helyzet miatt már sokan érezzük szükségét, hogy beszélgessünk, tapasztalatot cserélhessünk egymással.

A hagyományos webkonferenciák sokat segítenek a trendek megismerésében, a termékelőnyök bemutatásában, de a kérdéseknek kevés teret hagynak a szűkös időbeosztás miatt. Vállalatunk erre válaszolva most egy interaktív jellegű rendezvényt szervez, amely 2021. február 5-én 10:00 órakor veszi kezdetét. Az EXTRA kiadású – immáron negyedik alkalommal megrendezésre kerülő - AXIÁL Webkonferencián nem az előadásokon, hanem a kérdezz-feleleken lesz a hangsúly.

 

 

A hozzávetőleg 1,5 órás esemény három blokkból fog állni.

  1. Az első blokkban Harsányi Zsolt, az AXIÁL Kft. tulajdonos-ügyvezetője, valamint Pintér Zsolt az AXIÁL Kft. ügyvezetője áll a nagyérdemű rendelkezésére.
  2. A második blokkban a Vevőszolgálat képviseletében az alkatrészes szolgáltatásokkal és a online gépkezelői kurzusokkal kapcsolatos kérdéseket válaszoljuk meg.
  3. A harmadik blokk célja pedig az AXIÁL Cégcsoporthoz tartozó MANAX Kft. és Axiál Financial Services Kft. (AFS Kft.) szolgáltatásainak megismertetése és kapcsolódó, felmerülő kérdéseinek megválaszolása.

Mindhárom tematikához várjuk minden kedves érdeklődő kérdését, melyeket kérjük előzetesen – 2021. február 4. 16:00 óráig – beküldeni a marketing@axial.hu e-mail címre EXTRA jeligével. Természetesen a neveket, címeket a kérdések megválaszolásakor nem mondjuk be, megőrizzük a kérdésfeltevő névtelenségét.

Az AXIÁL Webkonferencia 4.0 EXTRA online lesz követhető Facebook oldalunk egy élő videó formájában, de az adás akár később is visszanézhető lesz. 2021. február 5-én 10:00 órakor ide kattintva tudja követni az eseményt: https://www.facebook.com/axialkft

Ha nincs Facebook regisztrációja, akkor is nézheti a közvetítést!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Lektorálta: Umenhoffer Péter, marketingigazgató

Elérhető

Kapcsolódó cikkek