Valós körülmények között bizonyított a hevederes Fendt

Valós körülmények között bizonyított a hevederes Fendt

Vannak olyanok, akik érzelmi alapokon vásárolnak és olyanok is, akik mindent patikamérlegre állítanak. Borsos Emil, Zala megyei gazdálkodó az utóbbiak táborát erősíti, mindig alapos mérlegelést követően hozza meg döntését.

 

Talán pont ebből az alaposságból kifolyólag választotta korábban a Fendt gumikerekes traktorokat, melyekből jelenleg több is erősíti flottáját. Azonban, mint minden üzletember nyitott az új lehetőségekre és kíváncsi volt a Fendt hevederes traktorok teljesítményére is, ezért bemutatót szerveztünk számára. Azonban a tervezett bemutatót, felülírta az élet.

A gazdálkodó kedvezőtlen körülmények között vonult ki sáros hegyoldalon lévő területére saját gépével, ahol sajnos a kerekes gépe elkapart és a bemutatóra kivitt hevederes volt segítéségére. Miután a nagytestvér kimentette a kisebbet, befogta a hevederes gépet munkaeszköze elé, ahol az szintén jól vizsgázott. Alapos számolás után kiderült a hevederes Fendtnek kedvezőbb az üzemanyag-fogyasztása, mint a kerekesnek, arról nem is beszélve, hogy így időben be tudta fejezni a műveleteket, míg más gazdálkodók várni kényszerültek az optimális viszonyokra.

 

 

Emil csak annyit mondott: „Ez itt is marad” – mesélte Egyed János, zalaegerszegi területi képviselőnk, aki hosszú évek óta ismeri a gazdálkodót. Sőt ügyfelünk, még egyet kért mellé, így most már két hevederes Fendt erőgép segíti Borsos Emil munkáját.

Természetesen cégünk kínálatában több hevederes Fendt traktor is megtalálható, melyeket szakértő kollégáink ügyfeleink igényeinek megfelelően ajánlanak. Amennyiben Önt is érdeklik a hevederes Fendtek, keresse bizalommal területi képviselő munkatársainkat!

 

Szöveg: Borbély Zsanett, marketingkommunikációs menedzser

Forrás és kép: Egyed János, területi képviselő

 

Elérhető

Kapcsolódó cikkek